• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamin tülü nasil olmus, ipli perde

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şahane olmuş bence ben ipli perdeleri pek beğenmiyorum ama sen yakıştırmışsın ve kararımda değişti tabii :9: Yatak odanda çok güzel uyum sağlamışsın. Güle güle kullan inş.:42:

Bence harika. Güle güle kullanın. Geniş olması önemli yatak odasının..

Çok hoş olmuş bence yatak odası tamamlanmış başka bir eksiği kalmamış fotoğraf ağacıda bence hoş durmuş salonda göz yoruyodu doğru:)

Ben ip perdeyi çok seviyorum oturma odamda zebra perdenin yanında fon olarak gri simli ip perde kullanmıştım.bu şekilde tüm olarakta çok şık olmuş.:46:

canım ben fotoğraf ağacını nereden ve kaça aldığını ğrenebilir miyim? daha önce bir arkadaşımızda da görmüştüm çok hoş duruyor

Çok hoş olmuş bence yatak odası tamamlanmış başka bir eksiği kalmamış fotoğraf ağacıda bence hoş durmuş salonda göz yoruyodu doğru:)
yok avize alamadim bulamadim uygun bir sey...krem duz aliyim diyom bulamiyom...varmii bldgnz bi avize.......

forumda gezinirken yatak odanızın resimlerini gördüm ve çok beğendim:)güle güle kullanın hepsi çok güzel..perdelerde harika..ancak en çok dikkatimi çeken fotoğraflık oldu..çok özel olmazsa nereden aldığınızı öğrenebilir miyim...teşekkürler şimdiden..

ben de şuanda yatak odama kendim yapıyorum ip yetmedi yarın ip alıcam boncuk alıcam bakalım nasıl olucak güzel olucak gibi ama asıp görmek lazım ....

simli ipli tül güzel kendimde kullanıyorum mutfak için almıştım yıkadıktan sonra az kalsın çöpe atıyordum tülü birbirine karışmış vaziyette top şeklinde oluyor. Allah kolaylık versin sanada yıkarken .

canım gayet şık olmuş benim yatak oda perdemde ip kırmızı altında storu var 2 senedir kullanıyorum ve memnunun seninkide çok güsel güle güle kullan:21:

Back
X