tesekkurler.....çok güzel olmuş canım güle güle kullan herşeyin çok uyumlu oldu halın perden abajurların yatak örtün..mükemmel daha iyisi olamazdı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler.....çok güzel olmuş canım güle güle kullan herşeyin çok uyumlu oldu halın perden abajurların yatak örtün..mükemmel daha iyisi olamazdı..
m si 70 ytl .. magzalarda 100 den asagi degl sel marka .. bzim eve yakn bi pazar var- beylik pazari istanbul-- burda magzasini kapams bi bayan cok ucuza satiyo. bana 4 m lik ip smli perde 280 e mal oldu....stor onceden vardi
ince perdeler oyle 70-80 e var ...benmki en kalini.... tesekkurler....tatlım çok şık perdelerin çok beğendim. çokta ucuza almamışsın piyasa fiyatı zaten 70 tl. benim oturduğum semtte brilanntın mağazası var orda sormuştum mt. 70 tl indiirm yaparız demişti aslında ipçilerden aynı ip alınarak yapılabilirde:) amaçookk şıkk güle güle kullan
bej ile siyah ip kanadi nasil olmus bana koyu gibi geldi.. belki de eski tulum cok acik renkti ondan mi acaba....:26:
yikaynca tecrubelermi paylasirim :)Ya bende bayılıyorum bunlara... Gerçekten güzel olmuş, iyi günlerinde seve seve kullan inşallah.
![]()
Ama benim sıkıntım, şimdi tabii ki evlenmediğim için daha, görüntü olarak hoş fakat bakımı nasıl?
Yıkaması vs. uğraştırıcı birşey mi? Bu konuda da bilgi verebilir misin rica etsem?
Onun haricinde, hakikaten görüntüsü çok hoş, bir de bunların boncukluları var. Nişanlımın teyzesinde gördüm, çok güzeller onlarda, özellikle salon için ideal.
Ama işte gel gelelim cesaret edemiyorum onlara bakmaya :)
bende beğendm duvar kaç metre ne kadara aldın=?