• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamin tülü nasil olmus, ipli perde

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
forumda gezinirken yatak odanızın resimlerini gördüm ve çok beğendim:)güle güle kullanın hepsi çok güzel..perdelerde harika..ancak en çok dikkatimi çeken fotoğraflık oldu..çok özel olmazsa nereden aldığınızı öğrenebilir miyim...teşekkürler şimdiden..
hepsiburda.com dan almstm...

ip perdem bitti çok güzel oldu makrume ipiyle yaptım harika oldu :46:
stor perde aldım sırf perdeye stor gider diye ama stor perdeyi boya yapıldıktan sonra takıcam ..resimlerini çekmedim yarın eklerim ....
özellikle makrume ipiyle süper oluyor hanımlar tavsiye ederim :23:

Gule gule kullanin ,
bende mutfak icin dusunebilirim guzel bir fikir oldu bana :)

Gule gule kullanin ,
bende mutfak icin dusunebilirim guzel bir fikir oldu bana :)
ben birde mutfak için başladım ...resim çekemedim telefonla güzel çıkmadı.makinem de arızalı fakat telefondakileri yine de yüklemeye çalışırım

Son düzenleme:
ben birde mutfak için başladım ...resim çekemedim telefonla güzel çıkmadı.makinem de arızalı fakat telefondakileri yine de yüklemeye çalışırım

Merakla bekliyorum o zaman çok begendim ben bu perde modelini.. mutfak için nasıl olur bilemiyorum ama hoş bi fikir oluştu aklımda teşekkürler :)

madem bekliyorsunuz ekliyorum telefonla bu kadar oldu aslında çok canlı bir lila ben çok beğendim :16:

$perde4.webp$perde3.webp$perde2.webp$perde1.webp

daha bitmiş sayılmaz çünkü nasıl duracağını bilemedim önce perdeyi gördüm şimdi mor panosunu yapıcam :23:

ben ormedm hazr benmki ... arkadasnk1 nasl blmyorum ....

Merhaba
yatak odanı çok beğendim canım... ben de senin pike takımından almak istiyorum. senin verdiğin sitede de fiyatı gayet uygun. sen o siteden mi aldın acaba.. güvensem mi bilemedim... :26::26:

Merhaba
yatak odanı çok beğendim canım... ben de senin pike takımından almak istiyorum. senin verdiğin sitede de fiyatı gayet uygun. sen o siteden mi aldın acaba.. güvensem mi bilemedim... :26::26:

ben beyl1k pazarndan aldm beylkduzunde pazar gunleri....

Tul perdelerden nefret ediyordum ama bu simdiye kadar gordugum en iyi ve ilginc olani. Ayrica bej ve siyah uyumunuda harika yakalamissiniz..

Back
X