yatak odamin tülü nasil olmus, ipli perde

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben beğendim fakat dışardan içerisi görünmezmi ışık yanınca? Yanlış anlamayın salon, mutfak vs. olsa anlarımda oda yatak odası olunca değişiyor... (:

Ben beğendim fakat dışardan içerisi görünmezmi ışık yanınca? Yanlış anlamayın salon, mutfak vs. olsa anlarımda oda yatak odası olunca değişiyor... (:

isik yaninca zaten storlari cekiyorum aksamlar storlar kapali :1:.. ve disardan iicersi gozukmuyo gunduzleri...

isik yaninca zaten storlari cekiyorum aksamlar storlar kapali :1:.. ve disardan iicersi gozukmuyo gunduzleri...

Haaaa öyle desene kıss :1::1::1: Ben storları göremeyince sadece iple duruyosunuz sandım:27::27:
Güle güle kullan perdelerini :21::21:

çok şık olmuş bence güle güle kullan :nazar:
yanlış hatırlamyorsam fotoğraf ağacıyla ilgili bişey vardı fotoğraf olayı
salondaydı yatak odasına almışsın

çook güzel olmuş. işte budur yani.renkler oda takımın yatak örtün halın ayy hepsi uyum içinde. bayılırım böyle uyumlu evlere..uyumsuzluk gözüme batar çünkü. foto ağacında yeni yerine uymuş, yerini bulmuş sanki. güle güle kullan.merak ettiğim bişey var. yatagın öteki tarafında da halı varmı. yoksa sadece dolabın önüne mi aldın..

Çok beğendim güle güle kullan. Bu yaz düğünüm var yatak odası ve mutfak perdesini aynı şekilde ipli düşünüyorum. Sen yatak odasını içli dışlı ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim? bende merak ettim...:)

Son düzenleme:
m si 70 ytl .. magzalarda 100 den asagi degl sel marka .. bzim eve yakn bi pazar var- beylik pazari istanbul-- burda magzasini kapams bi bayan cok ucuza satiyo. bana 4 m lik ip smli perde 280 e mal oldu....stor onceden vardi

Çok beğendim güle güle kullan. Bu yaz düğünüm var yatak odası ve mutfak perdesini aynı şekilde ipli düşünüyorum. Sen yatak odasını içli dışlı ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim? bende merak ettim...:)

m si 70 stor haric 4 m s 280 ...sel marka simli ip

çook güzel olmuş. işte budur yani.renkler oda takımın yatak örtün halın ayy hepsi uyum içinde. bayılırım böyle uyumlu evlere..uyumsuzluk gözüme batar çünkü. foto ağacında yeni yerine uymuş, yerini bulmuş sanki. güle güle kullan.merak ettiğim bişey var. yatagın öteki tarafında da halı varmı. yoksa sadece dolabın önüne mi aldın..
oraya almadm .. soguk havada eski halmi sererim diye ... hal fazla sevmyorum... temizlgi zorlastriyo ... su an yok ortda hali...

güle güle kullan gayet güzel olmuş ip perde diğer modellere göre eve farklı bi hava katıyo .yatak örtümüz de aynı çok severek kullanıyorum örtümü ayrıca çok da hafif kullanımı pratik açıp kapamaya üşenmiyo insan sen de iyi günlerde kullan .

oraya almadm .. soguk havada eski halmi sererim diye ... hal fazla sevmyorum... temizlgi zorlastriyo ... su an yok ortda hali...

Aslında gerek de yok . o kısım arka tarafta kalıyor zaten. ayak altı olan yere halı sermek daha mantıklı. ben de halı sevmem. sırf eve gelen yadırgamasın diye halılarım var desem inanırmısın..:(

çok güzel olmuş canım güle güle kullan herşeyin çok uyumlu oldu halın perden abajurların yatak örtün..mükemmel daha iyisi olamazdı..

Back
X