• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odamı aldık !

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
$Fotoğraf0625.webp

yatak odamıda aldık sade bir model arıyorken bulabildiğim en sade ve modern model bu oldu! sizce nasıl ben hala acabamıkilerdeyim:26:
fotoğraf mağazada çektiğim fotoğraf birde ne renklerde halı ve perdeyle kombinleyebilirim sırf kahvelerle boğmak istemiyorum halıda yerdekine benzer vizon bi shaggy olabilir diyorum ama..

gerçekten sade ben beğendim şahsen,halını bejli kahveli yada sütlü kahveli düşüne bilirsin.

gule gule kullanin canim.

herkesin zevki tarzi farklidirmodern bir yatak odasi icin hos..
( ben biraz kokos tarz seviyorum avangarde falan tasli kapitoneli :21:)

Ben bembeyaz yatak odaları taraftarıyım ama seninki de güzel. Ama biraz renk kat derim ben. Fuşyalar ya da turkuazlar...

güle güle kullanın, bence sadeliğe devam, krem renk düz bi halı gayet hoş olabilir.. :34:

güle güle kullan cok güzel hangi şehirden ne kadara aldınız acaba

bursadan canım şeşkalar mobilya 4500 civarıydı indirim oldu tabi

Ben bembeyaz yatak odaları taraftarıyım ama seninki de güzel. Ama biraz renk kat derim ben. Fuşyalar ya da turkuazlar...
bende öyle düşünüodum beyaz, ama nişanlımı beyaza ikna edemedim deli etti beni buda ikimizin beğenebildiği ortak model oldu ne yazıkki ev eşyalarını sen seç hayatım diyen erkekler tarih olmuş!

güle güle kullanın, bence sadeliğe devam, krem renk düz bi halı gayet hoş olabilir.. :34:
evet haklısın krem yada bej düz bi halı aliim peki yatağın yanına iki tarafa alsam kaça kaç olması gerekir ölçüler acaba fikri olan varmı, oda çok geniş değil yatağın iki yanına uzun ince olabilir herhalde

iyi günlerde kullan canım sade güzel bi model halı hakkında fikir vereyim halı kolay iş zaten mobilyalar odaya girince kalcak mesafelere göre boyutlarına karar ver. shagy halıda kesinlikle tavsiye etmiyorum daha doğrusu ablam tavsiye etmiyor kullandı ve kısa sürede attı içine birşey düşse belli olmuyor temizliği zor.. görüntü güzel ama kullanışlı birşey istiyorsan söylemesi benden.. :20:

ben de begendim canym
bir hafta once biz de aldik yatak odimizi seninkine benziyor benimki de, bence en onemlisi rahatlik duygusunun uyandirmasi olacak yatak odanin sahibine..
gayet hosh bir model secmissiniz..gule gule kullanin

Eki Görüntüle 382308

yatak odamıda aldık sade bir model arıyorken bulabildiğim en sade ve modern model bu oldu! sizce nasıl ben hala acabamıkilerdeyim:26:
fotoğraf mağazada çektiğim fotoğraf birde ne renklerde halı ve perdeyle kombinleyebilirim sırf kahvelerle boğmak istemiyorum halıda yerdekine benzer vizon bi shaggy olabilir diyorum ama..

Ben beğendim yatak odanı. İnşallah çok mutlu olursun canım, hayırlı olsun.
Bende bu tarz renklerde düşünüyorum ve benim beğendiğim tarzlara yakın...
Halı olarak dediğin gibi vizon düşünebilirsin. Kuzenimin yatak odası biraz daha koyu kahve bundan ve renk olarak kahve&beyaz onunda.
Onun halısı çok hoşuma gitmişti. daha çok beyaz renkler hakimdi halıda ve odasını senin de istemediğin gibi kahvelere boğmamıştı:

shaggy-hali-modelleri.1.jpg

bu tarz birşeydi ama daha açık renklerde. Sanırım bunlara shaggy halı diyorlar...

Perde olarak ben kendim için şöyle düşünüyorum:

bebekresimlerim-com-perde.jpg
cinaekru_k.jpg

Ama tabii bu oda genişliğine göre de değişecek bir seçenek olacaktır.

s%C3%BCtl%C3%BC-kahverengi-krem-ta%C3%A7-perde-modelleri.jpg

3550_hg.jpg

$f2x6yha6k8zne.webp bu nasıl yummy shagy die geçio yumuşak bi dokusu var, renkte olur hrld krem tonu perdelerde bende o tarzlara yakın rustik tarzı istiyodum eklediklerin isabet olmuş canım saol fikir oldu:34:

Eki Görüntüle 392837 bu nasıl yummy shagy die geçio yumuşak bi dokusu var, renkte olur hrld krem tonu perdelerde bende o tarzlara yakın rustik tarzı istiyodum eklediklerin isabet olmuş canım saol fikir oldu:34:

Rica ederim canim, yardimci olabildimse ne mutlu...
Insallah hersey istedigin gibi olur...

ekledigin hali guzel, ama simdi daha civil civil desenli modeller moda.
Ayrica o bahsettigim hali kir tutmuyor fazla. Kuzenime ozellikle sormustum temizligi acisindan kolayligini.
Ben bir de calisan ev hanimi olacagim icin... Cok yonlu dusunuyorum..
En onemlisi, senin icine sinsin... Sen begenip icine sindirdikten sonra, en guzeli o olacaktir :34:

hayirli olsun yatak odan baza al derim sana perde için turunculu olan 1.modeli begendim haliyada mobilyalar yerlesince karar verirsin perde f turuncu begenirsen haliyida turuncu krem kahve tonlari alabilirsin ve dekor susu olarak turkuaz mutlaka kullan derim

Back
X