hayell. Ömür hayalleri beklemez.. Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 2.338 4 158 Diğer 2 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hayell. #1 merhaba arkadaşlar bugün yatak odamın mobilyalarının üzerinde iğne ucu kadar beyaz böcekleri farkettim bunların ne olduğunu bilen var mı? nasıl kurtulucam lütfen bilgisi olan varsa beninmle paylaşırsa sevinirim
merhaba arkadaşlar bugün yatak odamın mobilyalarının üzerinde iğne ucu kadar beyaz böcekleri farkettim bunların ne olduğunu bilen var mı? nasıl kurtulucam lütfen bilgisi olan varsa beninmle paylaşırsa sevinirim
hayell. Ömür hayalleri beklemez.. Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 2.338 4 158 Diğer 2 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hayell. #2 bi bilen yok galiba
brengarenk Guru Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2010 114 1 316 29 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hayell. #3 canım yeni evlendiğim zaman ilk evimde bendede bu sorun vardı mutfakta bardakları ışığa tutunca görüyodum dolap içinde siyah kıyafetler üstünde her yerdeydiler o kadar küçüktüler ve hareket ediyolardı ki her gördüğümde sinirim zıplıyodu hatta tabiri caizse tuz tanesi kadardılar.. canım evini sık sık aç havalandır her tarafı çamaşır suyu ile sil mümkünde evini boyat rutubet böceği onlar umarım yardımcı olabilmişimdir..:26:
canım yeni evlendiğim zaman ilk evimde bendede bu sorun vardı mutfakta bardakları ışığa tutunca görüyodum dolap içinde siyah kıyafetler üstünde her yerdeydiler o kadar küçüktüler ve hareket ediyolardı ki her gördüğümde sinirim zıplıyodu hatta tabiri caizse tuz tanesi kadardılar.. canım evini sık sık aç havalandır her tarafı çamaşır suyu ile sil mümkünde evini boyat rutubet böceği onlar umarım yardımcı olabilmişimdir..:26:
hayell. Ömür hayalleri beklemez.. Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 2.338 4 158 Diğer 1 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hayell. #4 tşkürler canım bende senin dediğini yapmıştım gerçekten işe yarıyo Son düzenleme: 1 Ocak 2012