Yatak Odamda Ki Lekeler

Yok genelde böyle durumlarda banyo kapısında olmaz ama sızıntı olabilir yani üst katta sızıntı var ise sizin yatak odanızın oraya denk geliyordur dedim sonucta su bu. Bu tamamen benm fikrim. Belki de duvar kusuyordur sıvasından dolayı..

Inanın kafam o kadar karışık ki.
Kimsenin günahını almak istemem . Konduramıyorum da kimselere o yüzden büyü olduğuna inanmak istemiyorum..

Konuyuda o yüzden açtım ki belki birilerinin evinde de aynısı olmuştur ve problem başka birseydir diye. Sırf içimi rahatlatmak için.

Sanırım kapıyı değiştirmek en mantıklısı olacak..

Yok inanın öyle birşey değil. Bildiğiniz sanki yatak odasının kapısında patates kızartmışsınız gibi

Benimde aklıma gelen o oldu. Kapı ve duvar kusuyor herhalde başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum. Sadece yağ şeklinde yapış, yapış olması beni düşündürdü..

Yorumlar için çok teşekkür ederim.

tinerle sildiniz mi?
duvar kağıdı yapıştırıcısı benzeri bir lekeye benzettim. yatak odasında yapıştırıcılı işlem yaptınız mı?

bu tamamen mutfakta yapılan yemektn kaynaklı oluyor annemn evide böyle oluyo kahvrngi akıp duruyo hep siliyoruz snra tabi hep yemek pişiyo yenden oluyo muhtemel mutfga yakın bir oda yada havalandırmayla ilgili bi skntı var

tinerle sildiniz mi?
duvar kağıdı yapıştırıcısı benzeri bir lekeye benzettim. yatak odasında yapıştırıcılı işlem yaptınız mı?
Yok hic aklima gelmedi .. Kapıya herşeyi denedim cif vs . Ama geçiyor tekrarlıyor.

Duvarda yeni oldu zaten . Ama duvar kağıdı kullanmadık.

Buyu bu büyü!!Kara büyü hemde!! Yuvani dagitmak için yapmislar gozu kör olmayasicalar!!1000 avro verirsen bozarim

yağğğ tencere kenarındakiler gibi sanki akıyor gibi ama kurumş

Konunuz Palu ailesini hatırlattı istemsizce güldüm evin okadar icra köşesi varken kapınıza dönmezler heralde evinize giren çocuk çocuk elinde birşey dökmüş olabilir korkmuş söylememiştir .

bu tamamen mutfakta yapılan yemektn kaynaklı oluyor annemn evide böyle oluyo kahvrngi akıp duruyo hep siliyoruz snra tabi hep yemek pişiyo yenden oluyo muhtemel mutfga yakın bir oda yada havalandırmayla ilgili bi skntı var
Mutfağımla, yatak odası arasında 3 oda var. Diğer odalar da birsey yok. Ve kapının dış tarafında da birsey yok . o yüzden şaşırıyorum bende..

Yemek yaparken yatak odasi mutfaga yakinsa bu terdir duvar kapi terliyor ve kiriyle akiyor silin . Baska yapacak birsey yok havalandirin evi

Konunuz Palu ailesini hatırlattı istemsizce güldüm evin okadar icra köşesi varken kapınıza dönmezler heralde evinize giren çocuk çocuk elinde birşey dökmüş olabilir korkmuş söylememiştir .
Ay

Yok bu evlendiğimden beri olan birşey Siliyorim tekrar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…