• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odamda Ki Lekeler

Yok hic aklima gelmedi .. Kapıya herşeyi denedim cif vs . Ama geçiyor tekrarlıyor.

Duvarda yeni oldu zaten . Ama duvar kağıdı kullanmadık.

ille duvar kağıdı değil. kartonpiyer olur bişe olur.
taşındığınızdan beri varsa eskiden kalmış olabilir. siz tiner deneyin.
sıvı yapıştırıcı tarzı şeyler siliyorsun geçiyor sonra yine kusuyor.

ille duvar kağıdı değil. kartonpiyer olur bişe olur.
taşındığınızdan beri varsa eskiden kalmış olabilir. siz tiner deneyin.
sıvı yapıştırıcı tarzı şeyler siliyorsun geçiyor sonra yine kusuyor.

Evet çok teşekkür ederim şimdi deneyeceğim çok sağ olun 💐

Mutfağımla, yatak odası arasında 3 oda var. Diğer odalar da birsey yok. Ve kapının dış tarafında da birsey yok . 😬 o yüzden şaşırıyorum bende..
annemnde mutfak kapısı olmuyordu çock odası kapısı oluyordu hava sirkülasyonu mu nemden dolayı mı yeterli hava akışı olmadğı içinmi hiç bilmiyorum araştırmadımmutlaka bilimsen bir cevabı vardır ilgilenmedik ama görüntü aynı annemn evinede kimse gelmez büyü falan yapacak yani

Valla bana hiç nemdi yoğuşmaydı falan gb gelmedi🙄
Asıl kvnin üstüne alınıp terslemesi beni işkillendirdi açıkçası 😅

kapının kilidini değiştirin derim😉

Valla bana hiç nemdi yoğuşmaydı falan gb gelmedi🙄
Asıl kvnin üstüne alınıp terslemesi beni işkillendirdi açıkçası 😅

kapının kilidini değiştirin derim😉
Zaten onun o tavrı beni çok şaşırttı.. Ben kızım bahardır şöyle silelim.gecer vs der diye bekledim ama o direk büyüye bağladı.

annemnde mutfak kapısı olmuyordu çock odası kapısı oluyordu hava sirkülasyonu mu nemden dolayı mı yeterli hava akışı olmadğı içinmi hiç bilmiyorum araştırmadımmutlaka bilimsen bir cevabı vardır ilgilenmedik ama görüntü aynı annemn evinede kimse gelmez büyü falan yapacak yani
Sevindim , içim rahataldi teşekkür ederim..

Tabi, doğru..

Sadece mantık yürütmeye çalışıyorum..

Teşekkür ederim.
Hanımlar rica ediyorum konuya büyüyle ilgili mesajlar yazmayın yasaktır.

Hanımefendi,
duvardaki ve kapıdaki izler yağlı buhar izleri odanın mutfağa yakınlığı uzaklığı önemli değil, yemek yaparken kokular birçok odaya sinebilir ama yağlı buhar tek bir yerde yoğunlaşabiliyor ve silseniz de kapı ve duvar tekrar tekrar kusabiliyor, başıma geldi oradan biliyorum silsem de geçmedi, en son tüm evi boyatırken boyacılar duvarı zımparalayıp astar boya attılar onun üzerine ana boyayı vurdular da düzeldi, hala bile bir köşede çok göze batmasa da o leke kusma yaptığı için görünüyor.

bir de siz evde yokken havalanamamış eviniz, muhtemelen o nedenle duvarda yoğuşmuş

bizim evde mutfak yemek kokmaz da yatak odası kokar en uzak oda

evin için de o tarafa doğru bir akım var

sizde de böyle olabilir

bir de eğer odanın kapısı genelde açık duruyorsa kapının arkasında, kapı ve duvar arasındaki mesafe kısaldığı için hava sirkülasyonu azalır

odanızda duvara yakın dolap şifonyer vs varsa onları da çekin

benim oturduğum bir evde şifonyer ve duvar arasında bildiğiniz küften örümcek ağları olmuştu

dış cephe duvarı soğuk olduğu için tüm buhar oraya yoğuşmuş, arada hava da dolaşmadığı duvara yakın olduğu için küflenmiş

Merhabaaa,

Aşağıda atacağım resimler yatak odamın kapısı ve duvarına ait.

Ben büyüdür vs diyemiyorum.

Ama neden olur bunlar merak ediyorum, kapıda ki lekeler evlendiğimden beri var yani 5 yıldır.. siliyorum geri geliyor.

Ben başta kapı kusuyor sandım ama evimdeki bütün kapılar aynı sadece bunda böyle bir problem var ve sadece bu kapinin arka tarafında var.

En son sehirdisina çıktık 1 hafta kadar geldigimde de duvarda ki lekeleri gördüm.

Kapı ve duvarda ki lekeler sarı ve yapışkan.

Kayınvalideme danıştım. Kendisi üst katım da oturuyor, belki onun odasinda da vs vardir diye. O direk büyü gibi algılayıp. Sizin evinize sizden başka kim giriyor ki dedi durdu. En sonda babanın yapacak hali yok dedi .

Babam haftada 1 gelir birkac saat oturur gider. Evimin anahtarı sadece eşimin ailesinde var . Ben zaten büyü gibi düşünmedim sadece ne bu diye meraktan bilir diye sordum ama oda tersledi. 😬

Şimdi sorum su ki belki aranızda böyle birşeyle karşılaşan vardır . Neden olur bu lekeler. Nasıl geçer birde siliyorum, siliyorum tekrarlanıyor.

Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın 🌸
Merhaba BirAnnee BirAnnee , bu durumu ben de yaşadığım icin açıkçası boyami kusuyor yoksa ortamda icilen sigaradan mi oluyor nasil kesin çözüm bulurum diye internette gezinirken sizin paylasiminizla karsilastim. Bende ayni durumu yasiyorum. Aslında kimyasal /fiziksel bir durum. Yani sicak ve soğuk çakışması. Mutfagin kapisi açık malum diger yerlerde buharla isinsin diye açıyoruz. Mutfagimda yapmis oldugum yemegin buhari ve soguk olan odalarin duvarinda bu sekilde terleme yapmaktadır. Yani buharli hava; iceride kuru , sicak bir hava olmamasi, hatta duvarlarımizin da hava almayan plastik boyayla boyanmasi sebebiyle duvar ortamda olusan teri bu sekilde kusuyor. Bir de o ortamda sigara vs. İcilmisse de duvarlara yapisan o is terle asagiya akıyor. Boya da kimyasalıni kusuyor mu orası muamma... Kocam surekli mutfakta sigara ictiginden benim de sarı sari duvardan akıyor. Boyada plastik boya olunca durum böyle...
İc duvar boyalarinizi nefes alan boya secmeliyiz. ( Plastik olmayan)
Sicak ortam olmali ki ucan buhar o sicakla kurusun
Benim evim de cephe olarak bosta ve ısıtması zor soguk bir ev. Hava isinana kadar bu durum hep olur maalesef... Surekli duvar, kapı sil dur. Kolay gelsin.

Eklentiler

• 1739300098236697163085825984548.webp
    1739300098236697163085825984548.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 17393001243693543198871395716470.webp
    17393001243693543198871395716470.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 18
  • 17393001686084486782786647267855.webp
    17393001686084486782786647267855.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 15
Back
X