• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odama renk kattım

hurrem

iyilik güzellik
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
2.505
10
358
Konya
Kızlar çikolata kutularını kumaşla kaplayarak kendime makyaj malzemelerimi koyabileceğim şirin kutular yaptım. Böylece makyaj masamdaki dağınıklık da kayboldu ve her şey düzene girdi. Bakın bakalım beğenecek misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihayet becerebildim ne zor işmiş bu resim eklemek yaa resimler biraz büyükçe oldu ama idare edin kızlar opuyorumnanaktan

ellerine sağlık cnm güzel olmş fotolarını küçülttüm

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $fotoraf0014l.webp
    $fotoraf0014l.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 361
  • $fotoraf0015e.webp
    $fotoraf0015e.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 332
  • $fotoraf0017.webp
    $fotoraf0017.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 307
Ne güzel olmuş canım ellerine sağlk insan isteyince neler yapıyor. Keş ke herkes birşeyler yasa ve bunları bizimle paylaşsa.kaydirigubbakcemile5

teşekkürler kızlar banyo için de yaptıklarım var onları da yakında koycam buraya
dmtdmt çok teşekkürler ben bi türlü becerememiştim eline sağlık opuyorumnanaktan

hürrem çok mu? süslüsün sanırım biraz öylesin ojelere bak akannehir adamı batırdın kız valla çok şık olmuş pembiş pembiş

hürrem çok mu? süslüsün sanırım biraz öylesin ojelere bak akannehir adamı batırdın kız valla çok şık olmuş pembiş pembiş

valla canım çok da değil ama süslüyüm galiba :kedi: e kadın dediğin kendine bakacak de mi ama

çok güzel olmuş ellerine sağlık örtülerinin kırmızı yeşillisi de benim var çok seviyorum

Back
X