• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odama nasıl perde yaptırmalıyım?

ilknur_55

Temmuz gel artık:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
231
0
46
Samsun
Kızlar yatak odama nasıl perde yaptırmalıyım?Uzun tül yanlardan mor kanatlar nasıl olur.Mobilya beyaz oldugu ıcın perdelerde bembeyaz istemiyorum.Kanatlarda renkli bişeyler olsa daha şık durur sanki ne dersiniz?Çok kararsızım fikir verin bana.Şimdiden teşekkürler:):46::46::46:

Eklentiler

• $043_sedef_yatak_odasi_takimi_d11.webp
    $043_sedef_yatak_odasi_takimi_d11.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 184
Beyaz mobilya,renkli duvarla,kendini daha iyi gösteriyor.
Örneğin duvarları toz pembe yapıp,kanatları duvara yakın renkte veya 1 ton koyusu yapabilirsin.
Tüllerin beyaz olursa daha yi durur.Renkli duvara renkli tül hoş durmuyor.

benim yadak odamda beyaz kırık beyaz tül krem gibi ama beyaza yakın fon yaptırdım kadın dedi ki yadak odana değişik renkte yatak örüleri pikeler koyarsın renkli fon alınca ona uymaz ama krem beyaza yakın o herşeye uyar beyaz mobilyaylada güzel olur dedi perdelerimi english homedan diktirıyorum bakalım benimkiler nasıl olcak güzel olur inşalla kiracıyım duvarlar yeni boyanmış değiştirmek istemiyorum kese kağıdı rengi yapmışlar ama benim istediğim renk olsaydı kaymaklı lokum yapardım

Kızlar yatak odama nasıl perde yaptırmalıyım?Uzun tül yanlardan mor kanatlar nasıl olur.Mobilya beyaz oldugu ıcın perdelerde bembeyaz istemiyorum.Kanatlarda renkli bişeyler olsa daha şık durur sanki ne dersiniz?Çok kararsızım fikir verin bana.Şimdiden teşekkürler:):46::46::46:

cnm bu takim hangi marka?bayildim resmen egerki takin bu ise gercekten cok zevkli birisin.perdelerine gelinca yaldizle gri tonlari derim ben

cnm bu takim hangi marka?bayildim resmen egerki takin bu ise gercekten cok zevkli birisin.perdelerine gelinca yaldizle gri tonlari derim ben

Canım bu mobilya bursa inegölün üretimi diye biliyorum.Ben aynısını yaptırdım hazırı tuzluydu biraz.Bende grili bişeyler düşünüyorum bakalım:):):52::52::52:

yatak odası perdesi için tek bir şey söyleyebilirim, kalın olmalı :) ben kolay kolay uyuyabilen bir tip değilim. yattığımda da gözüme zerre kadar bir ışık gelmemeli. o sebeple en iyisi kalın olanı :)

Back
X