• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odama dolap yaptırmak istiyorum

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb ben yatakodamın boş bir bölmesine dolap yaptırmak istiyorumda akrabamız mobilya yapıyo ona mı yaptırsam yoksa yabancıyamı karar veremedim bir türlü. Acaba akraba daha özenli mi yapar? bana özenli yapar gibi geliyor ama ya sorun yaşarsam? siz olsanız ne yaparsınız?

Biz genelde bir iş oldu mu önce yakınlarımıza bakıyoruz anlayan yapan var mı diye.Onlara yaptırıyoruz.Özenli olmaktan öte tanıdığım kazansın yani bizde sanrım böyle düşünce var.Sen de bence yakınına yaptırabilirsin canım.

Tanıdıkla iş yapmayı hiç sevmem.
Beğenmeseniz laf söz olur, başka bir şey istersiniz 'biz iyisini yaptık beğenmedi' olur.
Hem tanıdık işi diye 3 günde bitecekse ertelenir o, 10 güne biter.
Yapan kişi açısından da zordur, karı neredeyse olmaz.
En iyisi olsun ister ama mesleki bilgisini de işin içine katmadan duramaz.

Mrb ben yatakodamın boş bir bölmesine dolap yaptırmak istiyorumda akrabamız mobilya yapıyo ona mı yaptırsam yoksa yabancıyamı karar veremedim bir türlü. Acaba akraba daha özenli mi yapar? bana özenli yapar gibi geliyor ama ya sorun yaşarsam? siz olsanız ne yaparsınız?

Bızde mobılyalarımızı tanıdık dıe yabancıya para gıtmesın dedık. Abidik gubidik bısı oldu tekrarda aramadık
Kombıcı desen oda akraba. Bozulup duruo o kadar para harcandı hıc bısı ıstedım gbı olmuyor

Töbe bıdaha töbeeeeee!!!!!! Tanıdıkla ıs yaparsam ıhhhhhh ne oluyum

Aslında hep yakınlarımıza yaptıralım onlar kazansın deriz normalde bizde öyledik fakat artık 40 kat yabancıya yaptırıyoruz bizde eski oturdugumuz yerde dolap yaptırmıştık bir akrabamız resmen 2 katı fiyat söyledi bizde o akraba daha özenli yapar dedik ama yabancıya yaptırdık sonunda fiyat olarak uygundu yabancı kişi ve çok özenli yaptı daha sonra babamın kuzenlerinden birisi o akrabaya mobilya yaptırdı 2 katı fiyata yapmış ve yapmış oldugu dolap 1 ayda bozuldu tabi daha sonra yenisini yaptı yine yerine ama sen yinede iyi bir araştır arkadaşım fiyatlarını araştır aradaki farklarını araştır biz yakınımız kazansın diyoruz ama bazen bizim bu durumumuzdan faydalanmak isteyenler olur

Ben tanıdıkla, eş,dost ile iş yapmayı sevmem.
Para kısmı sorun, beğenmezsen ses çıkaramazsın,kırılır eder sonra küser aranız bozulur onlar sorun.
Netice yapacak kişiyle arada mesafe olmalı ki, "şöyle şöyle istiyorum" şeklinde konuşabilesiniz rahatça .
Öbür türlü tanıdığıma böyle konuşamam ben, emir veriyormuşum gibi gelir :/

valla güvendiğin biriyse yaptır canım ama genelde çoğu kimse akrabaya birşey yaptırmaz sorun olabilir sonra bişey beğenmeseniz yabancıya çıkışırsınız ama akrabaya zor :1:

annemin 25 yıllık evliliğinden çıkarttığı enn önemli ders
aslaa ama asla tanıdıkla iş yapılmayacağı...
biz şimdiye kadar neyi bir akrabaya-bir yakına yaptırmışsak (ki uzak akraba bile değil) mutlaka bir bokluk çıkmıştır...Şu gün gelirim derler,ama başka işi çıkar sallamazlar bile nasolsa tanıdık diye.Sorun çıktımı ararsın gelir,bişey yok ya der:) ikinci kez çağırırsın sen kötü olursun..
Normal şartlar altında pek de güzel tüketici mahkemesi vb yoluyla hakkını arayacakken işin içine yakınlık girince duruyorsun öyle...

bide şu var,her ürün bozulduğunda aklınıza hiç hoş olmayan şekilde o akraba gelir.Mesela komşumuz merdiven korkuluklarını kendi akrabasına yaptırmış,ama öyle birşey ki,tam dönerken o kol o korkuluğa çarpar.Sanki itinayla-kol çarpsın diye yapılmış gibi:) her kol çarpıldığında o akraba mutlaka anılır; 'hay necminin yaptığı işe....' gibi :))

ben olsam profosyonellikten şaşmazdım:34:

tanıdıkla ye iç ama iş yapma derler

bizimkiler bi tanıdığa çalışma masası yaptırmıştı kimse o masada çalışamadı ne yazık ki :)

hesapta soramıyorsun akraba diye paranla rezil oluyorsun

öbür türlü olsa gidersin hakem heyetine halledersin ama akrabayla olmuyor

parasını ver paşa paşa müşteri ol bence

valla akrabayla ugrasmaktansa 40 kat yabancıya gidip yaptırmayı tercih ederim yarın öbür gün bir arıza problem cıkar yada içine sinmeyen bir durum olur akraban diye söyleyemezsin içinde kalır ama herhangi birine yaptırdıgında rahatca sıkıntını söyleyebilirsin bence..:31:

Akrabaya iş yapıpta sonradan pişman olmayan yoktur herhalde. Yüzgöz olduğun birine iş yaptırırsan işte öyle olur.

Back
X