Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odam

Kelebekalbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
105
0
46
Hatay
$DSC03957.webp$DSC03958.webp bu yatagım aslı ile değişiklik yaptırdım

......odaya sıgmadıgı için gardolabım t.aynam başka odada onun resileri yok ama int. aldıgım takımın resmini ekledim.

$YATAK ODASI GARDOLAP VE ŞİFONYER.webp

Keşke odana uygun boyutlarda bi yatakodası alsaydın. Gardırop t.aynası başka yerde olması biraz hoş olmaz gbi geldi bana :44: Ama modeli güzel, almışsın zaten artık canım güle güle kullan..

yatak odanızı güle güle kullanın. ne kadara aldığınızı söyleyebilirmisiniz ? bende böyle bir şey arıyorum da :16:

güle güle kullan benimkinin aynısı :) benimki sadece siyah beyazı bu arada beyaz hiç kullanışlı olmuyor syleyim

Keşke odana uygun boyutlarda bi yatakodası alsaydın. Gardırop t.aynası başka yerde olması biraz hoş olmaz gbi geldi bana :44: Ama modeli güzel, almışsın zaten artık canım güle güle kullan..
evim müsait oldugu için bu boyutta yaptırdım. hemen yatak odamın yanında başka bir oda var orda gardolabım tuvalet aynam uzun puf 2 tekli koltuk yani giyinme odası gibi oldu... dikkat edersen yataktan kalktıgımda ihtiyacım olan şeyleri alabilme ve bakacagım ayak ucumda şifonyer ve aynam var.

yatak odanızı güle güle kullanın. ne kadara aldığınızı söyleyebilirmisiniz ? bende böyle bir şey arıyorum da :16:

valla mobilyalarıımıza 4 ay ayırdık eşimle int. begendiğimiz modelleri bulduk dulduk gidip yerlerinde gördük ya pahalı geldi yada yakından begenmedik..... ama bunu çok begendim ve bi tanıdıga direk yaptırdım. 6 milyara mall oldu yatagı, başlıgı şifonyeri, yatak yanlarındaki 2 cekmeceliler, gardolap ,yatak ucu uzun pufu .... ama kuzenimin eşi yaptı sadece malzemelerin parasını aldı sayılır.
yinede aracı ollurum çok begendiysen

güle güle kullan benimkinin aynısı :) benimki sadece siyah beyazı bu arada beyaz hiç kullanışlı olmuyor syleyim

saol canım sende :) 9 aydır kullanıyoru canım evet biraz zor kullanışı ama siyaha binkere tercih ederim çünkü o kadar zorki bitek benim evimde tv ünitem siyahh diğer tü mobilyaları beyaz herşeyden memnunum ama tv ünitesi temizlik konusunda inkarcı.

beyaz herzaman ferah gosterıyor guzel olmus.ama ıste dedıgın gıbı odaya sıgmayınca zor baska odalara konulması hem butun parcaları goremıyosun hemde dıger odayı ısgal edıyolar

enza mobilya var Kayseride.. nettede adresleri var onların sitesinde var bu model biz sorduk 4500 tl demişlerdi ama 3750 filan alınır pazarlıkla... bilginize...

Tamda bunu yazacaktım.. :34: Güle güle kullan canım..

merhaba arkadaşlar.
yatak odam için duvar rengi konusunda yardıma ihtiyacım var.
yatak başlığım dore ve beyaz hangi renk duvar boyası uygun olur acabaa?

Bende bu yatak odasından aldım çok memnunum beyaz olmasıda o kadar problem değil siyah daha çok toz gösterir bence...Bu arada 6000 tl çok vermişsiniz ben aynısını 3750 tl ye aldım..ben aldığımda fiyat 4500 dü.biraz ölçülerdede değişiklik yaptım 3750 aldım internet üzerinden mobilyasayfasi.com dan şimdi zaten o fiyata düşürmüşler...

bi yatak odası mobilyasına 6000 tl çok bence,düğün yapıyoruz sonucta bi yatak odası ile bitmiyoo :44:

Back
X