• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odam Yorumlar:)

Yatak odan çok güzelmiş, güle güle kullan. Bende beyaz yada krem istiyorum. Senin takımını çok beğendim ama fiyatı pahalı geldi. Bana beyaz güzel modelleri olan, ama fiyatı makul bir marka önerebilirmisiniz?

canım hepsi çooook güzel, çooook beğendim. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin..

nerden aldın??? markası nedir???

sorumu cevaplarsan çok sevinirim.

ayyy işte bende bundan istiyorum:):) ben izmirde oturuorum mobilya fuarında hep bu yatak odalarından vardı ve bence inanılmaz muhteşem duruyordu..güle güle kullan canım her türlü güzel ama bence yatak odana çok aksesuar kullanma artık zaten o taşları yeter de arttırır:)):1:

aynı takımı burda bır magazada gordum yakından ,guzel ..zaten beyaz bu sene ınanılmaz revasta....ama 7 bın lıra ınanılmaz fazla helede bır takım ıcın ...degmez yanı..:53:

ayyy bilgisayarımda kayıtlı bu yatak odası takımı dilek mobilyadan mı aldınız?? bayılıyorum bu takıma güzel günlerde kullanın inşallah:nazar:

cesaret isteyen bi renk ama çok hoş...odanı koyu bi renge boyamalısın ki mobilyan ve yatağın ben burdayım demeli:3::3::3::3:

Teşekkür ederim arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsunn..Bu arada evimizi de tuttuk ev kese kağıdı boyanmış nasıl uyar mı mobilyaya??

Back
X