Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzelmiş güle güle kullanın beyaz kullanmak da cesaret ister valla tebrik ederimmm
ama asaleti de farklı oluyor tabii beyazın.. çok beğendim... güle güle eskitin..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar mobilya seçimi kadar insanı yoran bir şey olamaz diye düşünüyorum.Evi yerleştirirsek uzun bir zaman mobilyacılara girmeyi düşünmüyorum:))Laramba modeli ben Trabzonda olduğum için fiyatlar farklı gelebilir ilk bize 9800 söylediler tüm mobilymızı ordan aldığımız için 7binliraya düşürdüler.Bu arada İstanbulda satan firmalara bakıp aradığımda ortalama 7binle 11bin lira arasında fiyat verdiler yani iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum..
beyaz bir yatak odası tam hayalimdeki gibi..
fakat başlık inanılmaz kullanışsız 2. bi eve taşınırsan küçük bir yatakodasına geçme zorunluluğunda o başlığın konsollarını ayırınca hiç birşeye benzemeyecek
beyazın modası çabuk geçeceğinden dolayı öyle söyledim. banada çevremde herkes beyaz al ferah olur diyor ama koyu renk herzaman tercihim. herzaman daha ağır duruyor çünkü.