Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odam Yorumlar:)

bedaliza23

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
41
1
286
42
Trabzon
$laramba1.webp$laramba5.webp$laramba8.webp Yatak odam nasıl arkadaşlar ben çok beğenerek aldımYemek odam ve koltuklarımı en kısa zamanda da sizlerle paylaşacam..:3:

çok güzelmiş güle güle kullanın beyaz kullanmak da cesaret ister valla tebrik ederimmm :1:
ama asaleti de farklı oluyor tabii beyazın.. çok beğendim... güle güle eskitin..

cok cok güzel, güzel bi secim yapmisin, ama genis bi yatak odasi lazim bunun güzelligin ortaya cikabilmesi icin
markasi ve fiyati nedir?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar mobilya seçimi kadar insanı yoran bir şey olamaz diye düşünüyorum.Evi yerleştirirsek uzun bir zaman mobilyacılara girmeyi düşünmüyorum:))Laramba modeli ben Trabzonda olduğum için fiyatlar farklı gelebilir ilk bize 9800 söylediler tüm mobilymızı ordan aldığımız için 7binliraya düşürdüler.Bu arada İstanbulda satan firmalara bakıp aradığımda ortalama 7binle 11bin lira arasında fiyat verdiler yani iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum..

oyyyy oyyyyyy çok güzel çok şık :nazar: güle güle iyi günlerde kullanın gerçekten muazzam

harikaymış odan bayıldım :) bence grili siyahlı perde fonuyla harika olabilir.grili ve gümüş renkli bi kombin de yapabilirsinn

Çok güzel, çok şık. Güle güle kullanın. Beyazın ömrünün kısa olduğunu ilk defa duyuyorum, niçin böyle söylendi acaba merak ettim.

beyaz bir yatak odası tam hayalimdeki gibi..
fakat başlık inanılmaz kullanışsız 2. bi eve taşınırsan küçük bir yatakodasına geçme zorunluluğunda o başlığın konsollarını ayırınca hiç birşeye benzemeyecek :(

beyazın modası çabuk geçeceğinden dolayı öyle söyledim. banada çevremde herkes beyaz al ferah olur diyor ama koyu renk herzaman tercihim. herzaman daha ağır duruyor çünkü.

Back
X