Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuYatak odam nasıll ??? Olumlu-olumsuz her yoruma açığım...
rengi şekli falan gayet güzel, ben beğendim. sadece aynalı şifonyer deniyor sanırım orası benimkine benziyor. orda makyaj yapamadığım için üzülmüştüm. oturulmuyor çünkü altta boşluk yok bu benim takıntımdı :)
Nişanlınızla durumlara bakarken buldum bu konunuzu. Alfemo Retro modeli güle güle kullanın. Benim de yatak odam bu model, aynasını almadım. Fotoğraflardan kat kat şık bir model ve dolap çok kullanışlı. Sadece yatak başı çok kirlendi belki de onsuz kullanırım çıkartıp bilmiyorum. Olumsuz yorumlara kulak tıkayın bence.
Nişanlınızla durumlara bakarken buldum bu konunuzu. Alfemo Retro modeli güle güle kullanın. Benim de yatak odam bu model, aynasını almadım. Fotoğraflardan kat kat şık bir model ve dolap çok kullanışlı. Sadece yatak başı çok kirlendi belki de onsuz kullanırım çıkartıp bilmiyorum. Olumsuz yorumlara kulak tıkayın bence.
Çok teşekkür ederim, aynı model mi sizinki de :) evet gardrop çok güzel kullanışlı gerçekten gördüğüm kadarıyla, daha 1 ay sonra kullanmaya başlıcam bakalım :)
Çok teşekkür ederim, aynı model mi sizinki de :) evet gardrop çok güzel kullanışlı gerçekten gördüğüm kadarıyla, daha 1 ay sonra kullanmaya başlıcam bakalım :)
Evet Retro bu modelin adı. Ben aynasız kullanıyorum. Yere lacivert ya da mavi bir halı atınca çok güzel oluyor. Bir de ahşabı çok güzel ve kaliteli. Güle güle kullanın inşallah.