Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odam nasıll ??? Olumlu-olumsuz her yoruma açığım...

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
Yatak odamı çok beğenerek sipariş verdim, ama bazı yorumlar olumsuz yönde.. Size de danışmak istedim sizce nasıl ???
201335c0db4027-f163-41a5-8f8b-bcea17c71780.jpg

Benim seçeceğim bi yatak odası değil aynalı şifonyeri daha değişik olabilirmiş. Ama siz beğenmişsiniz güle güle kullanın

Bende sevemedim malesef ama herkesin zevki farklı önemli olan senin içine sinmesi canım güle güle kullan.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. .
Siz beğendiyseniz güle güle kullanın. .
:ıslık:

rengi şekli falan gayet güzel, ben beğendim. sadece aynalı şifonyer deniyor sanırım orası benimkine benziyor. orda makyaj yapamadığım için üzülmüştüm. oturulmuyor çünkü altta boşluk yok :KK43: bu benim takıntımdı :)

Nişanlınızla durumlara bakarken buldum bu konunuzu. Alfemo Retro modeli güle güle kullanın. Benim de yatak odam bu model, aynasını almadım. Fotoğraflardan kat kat şık bir model ve dolap çok kullanışlı. Sadece yatak başı çok kirlendi belki de onsuz kullanırım çıkartıp bilmiyorum. Olumsuz yorumlara kulak tıkayın bence.

Nişanlınızla durumlara bakarken buldum bu konunuzu. Alfemo Retro modeli güle güle kullanın. Benim de yatak odam bu model, aynasını almadım. Fotoğraflardan kat kat şık bir model ve dolap çok kullanışlı. Sadece yatak başı çok kirlendi belki de onsuz kullanırım çıkartıp bilmiyorum. Olumsuz yorumlara kulak tıkayın bence.

Çok teşekkür ederim, aynı model mi sizinki de :) evet gardrop çok güzel kullanışlı gerçekten gördüğüm kadarıyla, daha 1 ay sonra kullanmaya başlıcam bakalım :)

Çok teşekkür ederim, aynı model mi sizinki de :) evet gardrop çok güzel kullanışlı gerçekten gördüğüm kadarıyla, daha 1 ay sonra kullanmaya başlıcam bakalım :)

Evet Retro bu modelin adı. Ben aynasız kullanıyorum. Yere lacivert ya da mavi bir halı atınca çok güzel oluyor. Bir de ahşabı çok güzel ve kaliteli. Güle güle kullanın inşallah.

X