• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odam için acil yardım

saftirik

rütbesiz...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
954
12
96
- Yurtdışı
Merhabalar herkese daha önce burda evimin resimlerini paylaşmıştım ama resimler görünmüyor nedendir bilmiyorum.
Neyse yaklaşık 1 ay önce başka bir eve taşındık.Yatak odasının duvar kağıtlarının değişmesi gerekiyor eşimle ikimizde çok yoğun çalıştığımız için vakit bulup yaptıramadık bir türlü artık bugün karar verdim kendim yapacağım :27: daha önce hiç yapmadım bu arada :1: Ama çok severim dekorasyon işleriyle uğraşmayı.Çok küçük bir oda zaten resimlerinide eklerim. Birazdan duvar kağıdı almaya çıkacagız ama renk konusunda kararsız kaldım. yatak basına gelen duvarı farklı bir renk yapmalımıyım acaba yoksa her yer aynı mı olsun acil cevap bekliyorum lütfenn.

duvar kağıdını kaplamak zor iş yahuuu nasıl yapıcaksın :1:
tek duvar olsa tamamda.
bence yatak başını farklı yap daha güzel duruyo.
hadi sana kolay gelsiin.

Ayyy cok heveslendim insallah becerebilirim yoksa esime rezil olcam tabi sizlerede :1:
Bende yatak basini farkli ren dusunuyorum simdi cikiyorum bu arada yatak odasi kahverengi koyu degil,cok sade. Hadi bakalim insallah bulurum guzel biseyler cok acil oldu karar vermek ama hadi hayirlisi ben ciktim :66:

Back
X