• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odam hakkında

semiha

evli mutlu çocuklu...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
4.634
9
316
40
Bursa
selam arkadaşlar
size danışmak istediğim bir konu var.
biz yeni ev aldık.eylülde taşınacağız kısmetse.
ama bir derdim var.
yatak odama gardrobum sığmıyor.
dolabım 280 cm genişliğinde 6 kapılı sürgülü...
ben bu dolabı kullanırsam ebebeyn banyomu kullanamayacağım.kapısını kapatıyor çünkü.
bu dolab kestirmek istesem acaba mümkünmü?
4 kapılı yapsam sizce olurmu?
bunu yaparlarmı?

Kesilebilir diye düşünüyorum ama astarı yüzünden pahalıya gelmesin :26::26::26: Bir marangozla görüşün isterseniz :34::34::34:

Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin.. Allah evi olmayanlarada ew nasip etsin kiracı olmak çok zor.
her dolap kesilmiyor diye biliyorum ama marangozun gömesinde fayda var.sonuçta kendi eviniz olduğuna göre uygun fiyatlı yeni dolapta alabilirsiniz eger kestirmek pahalıya gelirse.bazıları ugraşmak istemediği için yüksek fiyat istiyor.

Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin.. Allah evi olmayanlarada ew nasip etsin kiracı olmak çok zor.
her dolap kesilmiyor diye biliyorum ama marangozun gömesinde fayda var.sonuçta kendi eviniz olduğuna göre uygun fiyatlı yeni dolapta alabilirsiniz eger kestirmek pahalıya gelirse.bazıları ugraşmak istemediği için yüksek fiyat istiyor.

teşekkür ederim.
Rabbim herkese nasip etsin.
zaten astarı yüzünden pahalıya gelecekse bu işe kalkışmayı hiç düşünmüyorum.
az önce servisini aradım.
şubelerinde yokmuş ama dışarıdan bir marangoza yaptırabileceğimizi söyledi.
bakalım bir marangoza danışayım...

Back
X