yatak odam eski ve yeni hali:)

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara
arkadaşlar fotolar biraz karışık oldu ama bu beyaza boyattığım yatak odası mobilyam... odaya çok ferahlık katıı.. eskiden güneş almasına rağmen oda çok karanlık görünüyordu şimdi kapalı havalarda bile aydınlık bir odam va.. hiçç tereddüt etmeyin ben boyatırken bir yıl düşündüm acaba boyatsam mı diye ama sonuç çok güzel oldu:))

IMG]http://imageshack.us/a/img846/3127/sdc13920o.jpg[/IMG]

Eklentiler

• $sdc13976e.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 242
ımmmmm ben çok beğendim:) ferah ferah ohhh mis) beyaz mobilya bir başka oluyor yaa...nasipse bende ewimi beyaz döşeyeceğğim....sağlıkla huzurla kullan cnm :) doğru tercih)

cok guzel olmus bayildim bravo onemli olan yeni almak degil eskiyi degerlendirmek ellerinize saglik

çok güzel olmuş güle güle eskitin...yalnız bişey merak ettim, boyamadan önce zımpara yapıldımı, yoksa direk boyanıp geçtimi..birde boya markası nedir, kaça mal oldu..

çok hoş olmuş gerçekten güzel günlerde kullanın inş

çok güzel olmuş güle güle eskitin...yalnız bişey merak ettim, boyamadan önce zımpara yapıldımı, yoksa direk boyanıp geçtimi..birde boya markası nedir, kaça mal oldu..

canım mobilyacı önce zımpara yaptı sonra oto boyası kullandı onunla boyadı ne mat ne parlak oldu. bu boya zamanla sararmaz hocam dedi. geçen gün üzerine bu nar aksesuar var ya ondan düşürdüm gözlerimi açamadım kesin altının kahve rengi çıktı dedim bi baktım hiç bir şey olmamış sıyrılmamış bile boya:) kızkardeşim bellonanın salonunu kullanıyor üzerine sert bir eşya çarpmış altından tahtası çıkmıştı(

arkadaşım biz 1.750 tl ye boyattık...

Yanlışmı okudum Bana nedense çok pahalı geldi.1 milyar 750 mi...Cidden çok pahalı geldi bana.Belki normal bir fiyat ama bilmiyorum ya....Ha süper olmuş orası ayrı ama bu kadar bir fiyat olacağını hiç tahmin etmezdim valla...

pakoje merhaba,
ben çok beğendim!
yatak odasına kahverengiyi hiç yakıştıramıyorum nedense..
salonda falan ceviz mobilya severim ama yatak odası gerçekten açık renk olmalı, iç açmalı, huzur vermeli..
sizin yatak odanız da böyle olmuş..
iyi günlerde, huzurla kullanın..

evet bazı boyalar sararıyor ne yazık ki..
bu boyalara mat lake deniyor, benim evimin tüm mobilyaları bu renk, çok kullanışlı oluyor, temizliği de süper kolay..
güle güle kullanın..

Gule gule kullanin cok guzel olmus biraz pahaliya mal olmus ama omurluk olmus

çok güzel olmuş kulpları da değiştirmişsiniz, biraz pahalıya mal olmuş ama olsun beyaz için değer

Harika olmus canim masallah.Mobilyada ve duvar renginde beyaz diyorum baska bisey demiyorum.Ayrica dolaplariniza yeni taktiginiz kulplar gözümden kacmadi.o kulplari hep begenmisimdir.cok cok güzel olmus.Huzurla kullanin insallah.

kesinlikle çoook daha güzel olmuş mobilyanın havası bile değişmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…