yatak odam eski ve yeni hali:)

canım mobilyacı önce zımpara yaptı sonra oto boyası kullandı onunla boyadı ne mat ne parlak oldu. bu boya zamanla sararmaz hocam dedi. geçen gün üzerine bu nar aksesuar var ya ondan düşürdüm gözlerimi açamadım kesin altının kahve rengi çıktı dedim bi baktım hiç bir şey olmamış sıyrılmamış bile boya:) kızkardeşim bellonanın salonunu kullanıyor üzerine sert bir eşya çarpmış altından tahtası çıkmıştı:((

valla boyacınız tebrik etmek lazım, oto boyası hiç duymamıştım ilk kez duyuyorum..şahane olmuş valla...
nar aksesuarı baya ağır bişey biliyorum bende de var, maşallah iyi boyaymış demekki, yoksa kesin boyası kalkardı kabuk gibi...benim koltuklarımın kolları ahşap, ve üzerine bardak düşürdüm, hemen boyası attı :( siyah rengindeydi hemen altından sarı tahta göründü :( bende çaresiz sprey boya ile krem rengine boyadım, ilk başta çok güzel olmuştu, şimdi yine boyası atıyor, hatta iyice kenarları sıyrıldı gitti...baktım olmayacak, biraz daha bekleyim iyice sıyrılsın da, boyacıya götürüp zımpara vernik falan yaptırayım diyorum...o yüzden sordum canım merak ettim atıyormu boyası diye...aklıma yattı...:6::6::6::6::6::6::6:

çok güzel olmuş yalnız dikkatimi çeken gardrobunuz aynı değil sanırım.yeni bi dolapmı aldınız yoksa eskisinin üzerinde değişiklikmi yaptınız?

çok güzel olmuş yalnız dikkatimi çeken gardrobunuz aynı değil sanırım.yeni bi dolapmı aldınız yoksa eskisinin üzerinde değişiklikmi yaptınız?

bencede cok ferah olmus gulle gulle kullanin,
arkadasin dedigi gibi dolap benimde dikkatimi cekti ayni degil,
kapaklardami oynama var ?

yok arkadaşım dolabım aynı sürgüler çok yıpranmıştı açarsam kapanmıyor kapatırsam açılmıyordu:(( mobilyacı hocam gelin kapak yapalım dedi içine de bir sürü farklı raf yaptı dolabı gören herkes yeni sanıyor ancak değil eski dolaba kapak kullanıldı aynı desenden bulmak çok zor oldu çünkü ankara siteler mobilyasıydı babam yaptırtmıştı çok sağlamdı sürgülü kapıda çok sorun yaşadım.. ancak her sürgülü dolaba kapak olmuyormuş.

çok güzel olmuş kulpları da değiştirmişsiniz, biraz pahalıya mal olmuş ama olsun beyaz için değer :34:

evet canım ya kulpları bulana kadar çok uğraştık.. her gittiğimiz kulp satan yer bizde yok diyordu:(( sonunda bir yer anladı bizi getirtti istanbuldan.. ancak kulp parasıda mobilyacıdan çıktı tanesi 17tl idi hepsini mobilyacı aldı taktı..

eski dolabının aynaları ve kapakları sürgü kapak ve yarım ayna farklı ? yeni dolabın tam boy ayna ve açılan kapak sanki o dolap değil gibi ....

gerçekten çok güzel olmuş.yatak örtünüzde çok güzel onun markası ne acaba?
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın:) yatak örtüm tepehome dan aldım 89 tl inanın çok kullanışlı bir kaç kez yıkadım hiç bir problemle karşılaşmadım geçen gün uğradım hala var dilerseniz bulabilirsiniz:)

Back
X