Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yatak odalarınızı ne kadara aldınız?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
Arkadaşlar bu yaz inşallah evlenicem. Yatak odası fiyatlarına bakıyorum. bütçemde kısıtlı 1500 liraya sizce güzel bir takım alabilir miyim. Benim gibi biraz dar bütçeli arkadaşlar ne kadara aldınız ve nasıl takımlarınız, hangi marka. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
 
hayırlı olsun cnm.. 1.5 a güzel takımlar var ama çok dolaşman gerek.. ben bi tane beğendim geçenlerde,resmen bayıldım :asigim: ama 3.5 :gitme:
 
istanbul modokoda da var sanırım hatta daha ucuza bile takımlar var gibi gördüm 1200 e netten gördüm ama bilmiyorum
 
1,5 a çok zor.yani bulamazsın değil tabiki her bütçeye uygun var ama çok kullanamazsın hemen dökülür kırılır hele kiracı olacaksan bir taşıma da at çöpe.ablamlar çocukların yatak odasını iki çocuğa benim kendime aldığım yatak odasından ucuz aldı.bekarım normal oda takımı.benimki taş gibi bişey olmadı onların ki kırıldı döküldü mahvoldu.bir de taşındılar ellerinde kaldı.iyi mal iyi para maalesef.
 
bu arada ben yanlış yere yazmışım arkadaşlar cok pardon. salon takımı bölümündeymişim. kafam karışık bu araa pardon.yatak odası bölümüne açıyorum konu.
 
pinky_'cim mobilyada biraz daha bütçenizi zorlamaya çalışın eğer imkanınız varsa. Biz bir yemekodası tk almıştık uygun fiyatlı olsun istedik. Şimdi 3-5 ay oldu, sandalyeler sallanıyor, bağlantı yerlerinden gevşedi, masa desen langur lungur, üzerinde çatal bıçakla yemek yiyemiyorsun :oklava: çok pişmanız. keşke 300-400 daha verseydik de kaliteli bir şey alsaydık diyoruz şimdi.
Mağazada uzaktan bakınca iyi gibi geliyor insana,i sağlam görünüyor. O yüzden uygun fiyata bulursanız bile bağlantı yerlerini fln iyice inceleyin, şöyle 1-2 itip kakın yanından çaktırmadan, esniyor mu bakın kaydirigubbakcemile4
 
Back
X