• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odaları

702bjs5.jpg

arkadaşlar buda benim yatak odası takımım umarım beğenirsiniz.

nasip olursa gelmek istiyorum da ayrıntılar hiç konuşulmamış. mesela birşeyler hazırlayıp getircekmiyiz cafede böyle şeylere pek müsade etmezler. son karar park cafeydi dimi. gelmeyi çok istiyorum bir engel çıkmazsa tabii.

nasip olursa gelmek istiyorum da ayrıntılar hiç konuşulmamış. mesela birşeyler hazırlayıp getircekmiyiz cafede böyle şeylere pek müsade etmezler. son karar park cafeydi dimi. gelmeyi çok istiyorum bir engel çıkmazsa tabii.

canım son karar park cafeee bısey yapılması konusunu konusmadım dur topıge yazayım sende oraya gel :))

en alttakilerin yerle mesafesi çok yakın deilmi kıslar sankim yer döşeği gibi ben sevmiyorum o tarzları yaww :)

ben ıs yerındeyım suan eve gecınce bılgısayarımda yatak odası resımlerı var ekleyım de asıl yatak odalarını gorun arkadaslar

Aaaa ama ben bu 2. sayfadaki yatak odalarını görmemiştimmmmm

Hele o denize bakan lila yatak odası :asigim: öyle bi yatak odam olsa daha ne isterim :asigim: Bide kocam tabi :roflol:

beğenmedim hiç birini sadece birinci bira güzel oda kır evlerine layık 3. de psikolojim bozulur benim :roflol: ameliyat masası gibi daralırım ben gelemem öyle sıkıntılara :roflol:

Back
X