Sperm sayısı artırma

aysecankay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
6
0
1
28
Eşimin sperm sayısı 0 çıkıyor tüp bebek yaptırdık yine bulunamadı Keçiboynuzu kürü ve zeytinyağında incir sperm sayısını artırıyor mu ve nasıl kullanmamız gerekli deneyen bilen yardımcı olursa sevinirim.

Eşimin sperm sayısı 0 çıkıyor tüp bebek yaptırdık yine bulunamadı Keçiboynuzu kürü ve zeytinyağında incir sperm sayısını artırıyor mu ve nasıl kullanmamız gerekli deneyen bilen yardımcı olursa sevinirim.
Cnm benim keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor bide kavrulmamış kabak çekirdeği bide yine kavnrulmamış kuru yemişler .bi ilaç var en az 3 ay kullanacak iyi geliyor bizim de hızında problem vardı düzeldi hatta bıraktığı zaman yine düşüyor hızı. Resmini ekliyorum belki size de iyi gelir cnm

Eklentiler

• 1000034291.webp
    1000034291.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 17
Eşimin sperm sayısı 0 çıkıyor tüp bebek yaptırdık yine bulunamadı Keçiboynuzu kürü ve zeytinyağında incir sperm sayısını artırıyor mu ve nasıl kullanmamız gerekli deneyen bilen yardımcı olursa sevinirim

Merhaba, geçen hafta özel hastanede eşim sperm testi verdi 2,5 milyon çıktı. Üni hastanesinde bir profesöre gittik o tekrar test versin dedi bugün verdik ve 16 milyona yükselmiş. Doktorda çok şaşırdı. Ne uyguladıysanız devam edin dedi. Saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptım. Kaynayan yarım litre suya 7 tane keçiboynuzunu kırıp attım 3 dakika kaynattım. 20 dakika kapağı kapalı dinlendirdim. İşindeki keçiboynuzlarını çıkarıp sabah akşam içirdim eşime 6 günde 2.5 milyondan 16 milyona yükseldi. Kesinlikle tavsiye ederim .

Merhabalar eşimde 22 nisnada mikro tese oldu fakat sperm bulunmadı Bülent Erol'da olmuştu. Patoloji sonucu bekliyoruz fakat doktor çok umutlu konuşmadı 🥺

Merhaba, geçen hafta özel hastanede eşim sperm testi verdi 2,5 milyon çıktı. Üni hastanesinde bir profesöre gittik o tekrar test versin dedi bugün verdik ve 16 milyona yükselmiş. Doktorda çok şaşırdı. Ne uyguladıysanız devam edin dedi. Saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptım. Kaynayan yarım litre suya 7 tane keçiboynuzunu kırıp attım 3 dakika kaynattım. 20 dakika kapağı kapalı dinlendirdim. İşindeki keçiboynuzlarını çıkarıp sabah akşam içirdim eşime 6 günde 2.5 milyondan 16 milyona yükseldi. Kesinlikle tavsiye ederim .
Merhabalar öncelikle Allah yardımcınız olsun 🤲 benim eşim azosperm 22 Nisan'da mikro tese oldu fakat sperm bulunmadı patoloji sonucu bekliyoruz bu kürü bende uygulaya bilimiyim acaba başka onerdiginiz bir şey varmi

Merhabalar öncelikle Allah yardımcınız olsun 🤲 benim eşim azosperm 22 Nisan'da mikro tese oldu fakat sperm bulunmadı patoloji sonucu bekliyoruz bu kürü bende uygulaya bilimiyim acaba başka onerdiginiz bir şey varmi
Bunu uygulayabilirsiniz bence etki edecektir. Muz, keçiboynuzu, bitter çikolata ve antioksidan içerikli şeyleri yedirin bol bol. İnşallah güzel haberler verirsiniz.

Bunu uygulayabilirsiniz bence etki edecektir. Muz, keçiboynuzu, bitter çikolata ve antioksidan içerikli şeyleri yedirin bol bol. İnşallah güzel haberler verirsiniz.
FSH degeri daha fazla yükselmez demi bir de fototerapi diye bir yöntem var aynı zamnda ekzozom tedavisi de bunları hakinda bilginiz varmı

FSH degeri daha fazla yükselmez demi bir de fototerapi diye bir yöntem var aynı zamnda ekzozom tedavisi de bunları hakinda bilginiz varmı
Fitoterapiyi çok duydum doktoruma da söyledim. Aslında bu yaptığımız keçiboynuzu kürü birnevi fitoterapi gibi birşey. Doktorumda uygulayabilirsiniz bir zararı olmaz dedi

Peki kuru ne zman günde kaç defe falan uyguladiniz detaylı açıklayabilir misiniz rica etsem
İlk hafta sabah akşam ikiye böldüm yarım litreyi birer bardak yani 2. Hafta ve sonrasında gece uyumadan önce bir bardak. Bu kürü yapıp 3 gün tüketebilir eşiniz, dolapta saklayabilirsiniz

Back
X