• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatırım ama neye?

Janita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhaba tutumlu hanımlar
önümüzdeki haziran ayında düğünüm var. çeyiz işi bitti şükür. beyaz eşyalar kaldı onun da parası hazır. bunun dışında 17.500 TL birikimim var. bu parayla nasıl bir yatırım önerirsiniz? altın hesabı açsam mantıklı olur mu?

merhaba tutumlu hanımlar
önümüzdeki haziran ayında düğünüm var. çeyiz işi bitti şükür. beyaz eşyalar kaldı onun da parası hazır. bunun dışında 17.500 TL birikimim var. bu parayla nasıl bir yatırım önerirsiniz? altın hesabı açsam mantıklı olur mu?

Altın çok dengesiz gidiyor
Ben olsam dolara yatırırdım.
1,5 senelik gidişata bakınca en çok artan dolar.

upload_2016-1-19_17-5-0.png

uzun vadeli yatırımda da altın aynı mı? para biriktirmeyi çok severim ama malesef ekonomi konularında çok zayıfım. ben ne yapacaksam yapayım unutayım istiyorum. teşekkür ederim

Uzun vadeli derken neyi kastettiniz anlamadım
1,5 senelik gidişi koydum mesajıma

Daha uzunu mu istiyorsunuz?

hmmm bu da güzel bir fikir. ama bu paraya arsa olmaz sanırım. ancak krediyle falan
Kredi ye sıcak bakmıyorum faiz sonuçta haram ondan bir hayır gelmez diye düşünüyorum
O zamana kadar biraz daha birikir belki ailenizden borçla falan alabilirsiniz diye düşündüm
Arsayı da köylerden falan ucuz olan bir yerden alıp unutmak gerek eninde sonunda değerlenir

Kredi ye sıcak bakmıyorum faiz sonuçta haram ondan bir hayır gelmez diye düşünüyorum
O zamana kadar biraz daha birikir belki ailenizden borçla falan alabilirsiniz diye düşündüm
Arsayı da köylerden falan ucuz olan bir yerden alıp unutmak gerek eninde sonunda değerlenir
bu fikri de değerlendireceğim çok teşekkür ederim:KK52:

Back
X