Yastık kılıfını kim çıkardı?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar merhaba memlekete annemlere geldik oğlumla ev iki katlı biz üst katta yatıyoruz oğlumla neyse yastığımız eski uzun tek yastık kılıflı iki tarafı açık işlemeli neyse sabah kalktım kılıf çıkmış ayak dibimizde oğlun sen mi çıkardın dedim yok bende çıkarmadım. Ama gece yastık çok rahatsız etti sabah kadar döndüm hatırlamıyorum da ben mi çıkardım diye kafamda deli sorular sabah tekrar geri taktım kılıfı. Ama düşünüyorum sürekli acaba uyku sersemliğimi çıkardım diye yastığın çift tarafında açık kılıf eski usül kendimi çıktı acaba gece sürekli düzelttim yastığı.

Uyku hali ile çıkmış olabilir kafanız değince. Sorun ne tam olarak anneniz buna kızar mi yada odaya biri mi girdi diye mi düşündünüz

Reactions: Cac
Ayol bunun için bir de konumu açtınız vallahi aklımın ucunu bile meşkul etmezdi,geri takar bırakırdım.

İtiraf ediyorum: ben çıkardım.

İyi sihhatte olsunlardir..
Alkollü iken konu acmamiz gerektiğini de bir kez daha kanıtlamış oldun..

Benim de kafam karıstı okuyunca..neyse kendime geleyim en son tatli yapiyordum size de tarifi birakiyorum;
Tiramisu tarifi
  • 1 adet hazır pandispanya keki
muhallebisi için;

• 2.5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı toz şeker (tepeleme dolu)
  • 3 yemek kaşığı un (tepeleme dolu)
  • 1 adet yumurta
  • 200 gram labne peyniri (1 paket)
ıslatmak için;

• 1/2 (yarım) su bardağı sıcak su
  • 3’ü bir arada hazır kahve
üzeri için;

• Kakao

Çok mühim değil, çıkartmışsınızdır uykulu uykulu hatırlamıyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…