Hatırlamıyorum o yüzden kafam karıştı onu kafaya taktımUyku hali ile çıkmış olabilir kafanız değince. Sorun ne tam olarak anneniz buna kızar mi yada odaya biri mi girdi diye mi düşündünüz
Bende uyku hali olunca hiç hatırlamıyorum. Dert etmeyin çok yorgun olunca hatirlamamak normalHatırlamıyorum o yüzden kafam karıştı onu kafaya taktım
İtiraf ediyorum: ben çıkardım.Kızlar merhaba memlekete annemlere geldik oğlumla ev iki katlı biz üst katta yatıyoruz oğlumla neyse yastığımız eski uzun tek yastık kılıflı iki tarafı açık işlemeli neyse sabah kalktım kılıf çıkmış ayak dibimizde oğlun sen mi çıkardın dedim yok bende çıkarmadım. Ama gece yastık çok rahatsız etti sabah kadar döndüm hatırlamıyorum da ben mi çıkardım diye kafamda deli sorular sabah tekrar geri taktım kılıfı. Ama düşünüyorum sürekli acaba uyku sersemliğimi çıkardım diye yastığın çift tarafında açık kılıf eski usül kendimi çıktı acaba gece sürekli düzelttim yastığı.
Aşırı yorgundumBende uyku hali olunca hiç hatırlamıyorum. Dert etmeyin çok yorgun olunca hatirlamamak normal
Oğlum çıkarmadım anne diyorOglun cikarmistir sen cikarmissindir.. cinler periler cikarmis mi diyelim ne diyelim
Geri taktım ama kafama takıldıAyol bunun için bir de konumu açtınızvallahi aklımın ucunu bile meşkul etmezdi,geri takar bırakırdım.
Herkese oluyor mu acaba bu tarz şeyler diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?