- 18 Ağustos 2019
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi daisymisha
-
siz yorumlamak zorunda değilsiniz ben anlayan kişilere soruyorumbunun manasi nedir cidden anlamadim artik ruya da mi yorumlicaz biz bu forumda
Bilmeyenler için ön not: Bir hurafeye göre bir evde gece ilk kez yatacaksan, yastığının altına o evin anahtarını koyarsan rüyanda evleneceğin kişiyi görürsün.
Sizde başkalarının inançlarını aşağılayacak kadar saygısız olmuşsunuz. 21. yy dayız saygı denen şey yok.Yıl 2019, 21. Asırdayız ve hale bak...
Olmayan kocanızı kıskanmışsınız , kaçıncı seviye acaba bu ?
Cidden Allah kimseyi bu derece boşlukta bırakmasın ya .
Kibledim sizi .
Aşağılamak derken ?Sizde başkalarının inançlarını aşağılayacak kadar saygısız olmuşsunuz. 21. yy dayız saygı denen şey yok.
Size normal geliyor heralde yorumunuz. Boşlukta kalmalar falan? Hale bak derken?Aşağılamak derken ?
Nerede aşağılamışım pardon.
Normal mi buluyorsunuz bunu dert edinmeyi ?
Olmayan kocanızı kıskanmışsınız ?Size normal geliyor heralde yorumunuz. Boşlukta kalmalar falan? Hale bak derken?
Boş hayatınızda mutluluklarrOlmayan kocanızı kıskanmışsınız ?
Ve boş bir davranış değil ? Tamam anladım ben sizi.
Millete sataşmak için konu açmışsın bence ...rüyada tartıştıkların kk kadınları ellammSizde başkalarının inançlarını aşağılayacak kadar saygısız olmuşsunuz. 21. yy dayız saygı denen şey yok.
Tabikide anahtar koyayim da goreyim demedim. Bana soylenen birseydi bende denemekten zarar gelmez diye koydumciddi ciddi yastığın altına anahtar koyup evleneceğiniz kişiyi göreceğinizi mi düşündünüz?
kimseye satasmak gibi bir derdim yok o kisinin yazdigini gormediniz mi?Sınız
Millete sataşmak için konu açmışsın bence ...rüyada tartıştıkların kk kadınları ellamm
Düşünmekle kalmayıp o kişiyi kıskanmışciddi ciddi yastığın altına anahtar koyup evleneceğiniz kişiyi göreceğinizi mi düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?