- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
- Konu Sahibi daisymisha
ciddi ciddi yastığın altına anahtar koyup evleneceğiniz kişiyi göreceğinizi mi düşündünüz?
o ok zehirli atma bak ben de sordum fircayi yedim jdkdjdkdjdkhd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddi ciddi yastığın altına anahtar koyup evleneceğiniz kişiyi göreceğinizi mi düşündünüz?
Sizin derdiniz ne ya?Düşünmekle kalmayıp o kişiyi kıskanmış
Olmayan kocanız aldatıyor.Ilk defa kalacağım evde yastığın altına anahtar koydum. Duamı ettim. Gece boyunca hiçbir rüya görmedim. Sabah saatlerinde içinde evlilik sevgililik benzeri olmayan bir rüya gördüm. Rüyamda o birisine (kim olduğunu hatırlamıyorum ama erkekti) doğum günü için sürprizler hazırlıyordu. Ben de kendi kendime onun için bile bu kadar sürpriz hazırlıyorsa benim için ne kadar sürpriz yapar diyordum. Birde onun kıskandığım arkadaşıyla aralarında arkadaşlıktan başka birşey olamayacağını gördüm. Rüyama anlam veremedim
Sizde başkalarının inançlarını aşağılayacak kadar saygısız olmuşsunuz. 21. yy dayız saygı denen şey yok.
Tabikide anahtar koyayim da goreyim demedim. Bana soylenen birseydi bende denemekten zarar gelmez diye koydum
aynen bıktım ya ilaç soranlara ve bu türlere sinir olmaya başladım artık.bunun manasi nedir cidden anlamadim artik ruya da mi yorumlicaz biz bu forumda