yasmini yanlış kullanıyorum, yardım :(

smileforhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
7
0
36
Adana
iyigünler bayanlar. adım deniz yeni evliyim. yaklaşık 4 aydır yasmin kullanıyorum. adetim geçen hafta salı günü başladı. normalde 3. yada 4. günü başlarım yasmine. cuma günü başladım ama malesef bi yanlışlıkla. cuma günü perşembe yazan ilacı almışım. yani cumartesi cumayı, pazar cumartesiyi, pazartesi pazarı alıyorum. bi gün geriden alıyorum. ve cumartesi adetimin son gününde eşimle birlikte olduk. çok yeni evli olduğumuz için çocuk düşünmüyoruz. eksik almadım ama bu şekilde geriden almamın zararı olur mu yani hamile kalır mıyım?

sen hapları tam gününde alıyorsun.ama tabletlerin üzerinde yazan günleri bir gün önceden mi takip ediyorsun?yanlış mı anladım?dalga geçiyorsun diye şüphelendim ama yinede cevap yazayım.o günler senin daha rahat takibin için yapılmıs değilse hepsi aynı hap.birinin diğerinden farkı yok.bugun salıyı al.pazartesi yazan orda kalsın.haftaya pazarteside o hapı alırsın.günlerin düzelmiş olur.takibin kolaylaşır.hapları hergün alman önemli.hergün aldın sanırım.sorun yok ortada bence gün karmaşasını çöz yeter

öncelikle teşekkür ederim.yani mesela bugün salı ya ben bugün pazartesiyi alcam. yarın salıyı alcam.böyle gidiyo.şaşırdım kaldım.

tatlım günler önemli değil hapların hepsi aynı... arkadaşın dediği gibi o günleri yazmalarının sebebi takip etmen açısından kolay olması için... ama iki kutu arasında 1 hafta ara vermen lazım ara veriyorsun değil mi...yok sa hemen adetin 2. günü mü başlıyorsun...

canım sağol.evet 1 hafta ara veriyorum zaten o dönemde adetim başlamış oluyo ve alıyorum.bu ay böyle bi hata yaptım. adet görürken hamile kalınmaz ifadesi ne kadar doğru onu da bilmiyorum.kafam karıştı. ama dediğinize göre umarım sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…