• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmini bıraktıktan sonra.....

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Yasmini 2haftadır kullanmıyorum ve şu geçen 1 hatada şiddetli baş ağrılarım var ve hayatımda ilk defa dün burnum oluk oluk kanadı acaba ilaçla ilgisi olabilirmi?Hani amacı,hormonları tembelleştirip gebeliği önlüyor ya çünkü burun kanaması sebeplerine baktığımda hormon bozukluluklarında dolayı da oluyormuş..

bende yasmin kullanıyorum suan regl dönemim ilaca 7gun ara verdim... benimde 1haftadır basım ağrıyor ve dikkat ettim ilaca basladıktan sonra her regl dönemimde siddetli bas bağrıları cekiyorum...ve her zamn değil ama regl dönemimde özellikle sabahları burnumun kanadığı nı gördüm.. sizde bu konuya değinince neden olmasın dedim... olabilir bence

bende yasmin kullanıyorum suan regl dönemim ilaca 7gun ara verdim... benimde 1haftadır basım ağrıyor ve dikkat ettim ilaca basladıktan sonra her regl dönemimde siddetli bas bağrıları cekiyorum...ve her zamn değil ama regl dönemimde özellikle sabahları burnumun kanadığı nı gördüm.. sizde bu konuya değinince neden olmasın dedim... olabilir bence

İlacı bir senedir kullandım ve artık bebek düşündüğümüz için ilacı bıraktım ama kullanırken bi ara ara baş ağrım vardı ama ilaca bağlamamıştım ama bıraktıktan sonra çok kötü oldum hala da sersem gibiyimm.
eğer hala kullanıyorsan bırak ilacı bence değiştir..

3 sene yasmin kullandim ara ara bas agrim oluyordu ama burun kanamasini simdiye kadar hic yasamadim. Yaklasik 1 aydir yasmin kullanmiyorum ama ne bas agrisi ne de burun kanamasi var.

11 ay boyunca Yasmin kullandım. Kullanırken hiç bir yan etkisini görmedim. Ancak haziran ayında adetim5-6 gün erken geldi. Böyle olunca Yasmin den dolayı erken geldiğini düşündüm ve kutunun bitmesiyle yasmini bıraktım. Dışarı çıkarma yöntemiyle korunmaya geçtik. Ama bu sefer de temmuz ayında hiç adet görmedim. Yasmini bıraktığım için düzensizleşmiş olabilir miyim?

11 ay boyunca Yasmin kullandım. Kullanırken hiç bir yan etkisini görmedim. Ancak haziran ayında adetim5-6 gün erken geldi. Böyle olunca Yasmin den dolayı erken geldiğini düşündüm ve kutunun bitmesiyle yasmini bıraktım. Dışarı çıkarma yöntemiyle korunmaya geçtik. Ama bu sefer de temmuz ayında hiç adet görmedim. Yasmini bıraktığım için düzensizleşmiş olabilir miyim?

zamanında 6 aya yakın yasmin kullanmıştım. bıraktığımda bende düzensizlik yapmıştı. benim de adetim 4-5 gün gecikmişti.

yaklasık 14 ay kadar yasmin kullandım.ne kullanırken ne de bıraktıktan sonra hıc bas agrım olmadı.sadece bıraktıktan sonra adetım 5 gun gecıktı.bu da etkılerınde yazıyordu normaldi yani.zaten bıraktıktan sonra duzensızlık olabılecegı yazıyordu prospektuste.onun dısında burun kanamasının hormonlarla alakası olacagını sanmıyorum,doktor degılım bu benım fıkrım sadece.bu yuzden yanlıs yonledırmek ıstemem.bas agrısı ve burun kanaması baska bırsey de olabılır.bır doktora ya da en azından eczacıya danısmanızda fayda var

Son düzenleme:
Back