Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün bir tane aldım ama saatlere dikkat etmedim bir 5 gündür kahve rengi lekelenmem geldi bugün 6 gün artık kanamam normale döndü ilaçımda üç tane var acaba onları içmesem miDüzenli mi aldınız hapı her gün aynı saate aldıysanız ve aksatmadiysaniz olmaması lazım ama doktorum bana bunu yazarken 2-3 ay ara kanamalar yapabilir dedi endişe etme canım
Canım Adet oldum yarında bi kontörler gideyim bi kontröle inşallah gitmişerşdeCanım saatlerinde aksatma yapma her gün aynı saate almaya çalış geri kalan ilaçlarıda bitir bitirdikten sonra kontrole git bakalım ne dicek hapı birden birakmak iyi değil bitir.Geçmiş olsun şimdiden inşallah çocuk sahibi olursun
İnşallahCanım Adet oldum yarında bi kontörler gideyim bi kontröle inşallah gitmişerşde
Canım Adet oldum yarında bi kontörler gideyim iCanım saatlerinde aksatma yapma her gün aynı saate almaya çalış geri kalan ilaçlarıda bitir bitirdikten sonra kontrole git bakalım ne dicek hapı birden birakmak iyi değil bitir.Geçmiş olsun şimdiden inşallah çocuk sahibi olursun
Olur sıkıntı olmazCanım Adet oldum yarında bi kontörler gideyim i