- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yasmin kullandim uzun sure canim hicbir yan etkisi yok doktoruna danis kullanabilirsin derse hemen basla bence . Hem adetlerini de duzenliyorMerhaba kızlar doğum kontrol yönünden sıkıntım varbirde sizin fikrinizi alayım. 6 4 ve 1.5 yaşında yavrucuklar var ve halaa korunmuyorum artık doğurmak istemiyorum hiç bi kontrol yöntemi sağlığımdan ötürü olmadı yasmini önerdiler ne dersiniz nasıl kullanırım
Yaa doktora gitmeden alınmıyor mu eczaneden dr. Bisürü tahlil ttkik yapıyo delik deşik oldum kac aydır eczaneden alamaz mıyımBende yasmin kullandim uzun sure canim hicbir yan etkisi yok doktoruna danis kullanabilirsin derse hemen basla bence . Hem adetlerini de duzenliyor
Alirsin canim zaten recetede verseler ucretle aliyosun ben ilk tahlil yaptirdim kullanabilirsin dedi gittim aldim eczaneden. Kullanma sekli zaten yaziyo prospektusteYaa doktora gitmeden alınmıyor mu eczaneden dr. Bisürü tahlil ttkik yapıyo delik deşik oldum kac aydır eczaneden alamaz mıyım
Tamam canım çok teşk. EderimAlirsin canim zaten recetede verseler ucretle aliyosun ben ilk tahlil yaptirdim kullanabilirsin dedi gittim aldim eczaneden. Kullanma sekli zaten yaziyo prospektuste
Kuzum ben biraktim bikac aydir ama oyleydi yanlis hatirlamiyosam. Aldiginda tek tek hersey yaziyo icinde. Ben hatta gec kalmistim 3. Gunu bisey olmaz basla demisti bana.Tamam canım çok teşk. Ederimson soru adetin birinci günü kullanılıyor dimi
Tamam tekrar teşekkür ederimKuzum ben biraktim bikac aydir ama oyleydi yanlis hatirlamiyosam. Aldiginda tek tek hersey yaziyo icinde. Ben hatta gec kalmistim 3. Gunu bisey olmaz basla demisti bana.
Yaa. Ben 37 tlye kullandim uzun bi sireIste pahali bnde yasmin kullaniorm suan 2 haftada 37 tl den 47 ye cikmis diger ay 57 mi vericem ordayim suan en az yan etkisi olan buymus glb.
suan 47 küsürdu cok arastrdm dengi olan hap bulamadim yakinda 50 yi geçer ozaman bu ne daimi nasil kullanilcak bu mrk ediyorumYaa. Ben 37 tlye kullandim uzun bi sire
Evet biraz maliyetli ama dedigim gibi doktorlarin ilk tavsiye ettigi ilac bu. Ay da bir almak zorundayiz ne yapalimsuan 47 küsürdu cok arastrdm dengi olan hap bulamadim yakinda 50 yi geçer ozaman bu ne daimi nasil kullanilcak bu mrk ediyorum
Bu saglik ocaklarinin bedavaya verdiği haplarda kilo aldirior
Malesef .. kilo aldirmiyor die duyduğum icin tercih ettim umarim aldirmaz daha yeni basladim bu hapa hayırlısiEvet biraz maliyetli ama dedigim gibi doktorlarin ilk tavsiye ettigi ilac bu. Ay da bir almak zorundayiz ne yapalim![]()
Bana oyle bi etki yapmadi. Sadece ilk 2 ay ara kanamalarim oldu. Oda gecti zatenMalesef .. kilo aldirmiyor die duyduğum icin tercih ettim umarim aldirmaz daha yeni basladim bu hapa hayırlısi