yasmin kullananlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız

kizlar yasadigim yerde yasmin yok..onun icin turkiyeden 2 kutu aldim yasmin. :)) kismetse 2-3 ay sonra bebek istiyorum.eczanede bayan dedi ki adetin son gununden itibaren iceceksin.ama ben ilk gununden biliyordum :)) kafamçokkarıştı beni aydinlatirsaniz sevinirim

Ben de evlenmeden 2 ay öncesinde başlamıştım Yasmin e,2 yıl içtim,bıraktıktan sonra 2.ay hamile kaldım,hiçbir yanetkisini de görmedim,kilo falan aldırmadı mesela.
Ben de Yasmin e başlarken,adetin ilk günü başlamıştım,dr tavsiyesiyle.

Ben de evlenmeden 2 ay öncesinde başlamıştım Yasmin e,2 yıl içtim,bıraktıktan sonra 2.ay hamile kaldım,hiçbir yanetkisini de görmedim,kilo falan aldırmadı mesela.
Ben de Yasmin e başlarken,adetin ilk günü başlamıştım,dr tavsiyesiyle.

sao canim beni aydinlattigin icin tesekkur ederim sana

ben 5 yıl içtim yasmin bıraktım 1 yıl oldu 5 ay sonrra hamile kaldım adet düzensizliğide yasamadım simdi 28 haftalık hamileyim.doğumdan sonra tekrar içmeyi düşünüyorum .

hapa ilk başladığınızda ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz, ben 10gündür içiyorum ve adetimin ilk günü başladım, korunmasızda girilebilir değilmi??? tecrübenize dayanarak soruyorum zaten size;))))

yinede ik ay ek bir korunma yöntemi kullanın
ben mart 2006da bıraktım eylül 2007 de hamile kaldım ama hamile kalmak için hapı bırakmadım yanlışl kullanımdam dolayı braktım ve bir dahda kullanmadım 2006 eylül ayında ilk istemiştik ama 1 sene sonra hamile kaldım

ayrıca zaten adetimin ilk günü başlamıştım temmuz birde başlamıştım 8 temmuzda da evelnmiştim ......

kıslar bnde bi kac gündür kullanıyorum..ilk zamnlardan etkisini hemen gösterir degilmi..hamile kalmak istemiyorum gerci ezzacı ilk bir aydan sonra dedi ama biz yinede ilişkiye giriyoruz..hamile kalmam degil mi

Yasmini 3 yıl kullandım 1 ay bırakmadan sonra hamile kaldım hiçbir yan etkisinide görmedim çok şükür.

Meraba kızlar ben yasmini bırakalı 5 ay oluyor adetim çok düzensizleşti sizinde böyle oldu mu.Peki adeti düzensiz olupta hamile kalan varmı aranızda

Back