- 29 Şubat 2020
- 10
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Tuba Ergun
Merhaba arkadaşlar! Ben 1 ay yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Ve 9 gündür adetim gelmedi! Hamile olabilir miyim?? Kullananlar da hamile klan oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olabilirsin bende kullandim adetlerim duzene girdi adet duzensizligi icin vermisti doktor saatini bile atlatsan hamile kalabiliyomussun hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar! Ben 1 ay yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Ve 9 gündür adetim gelmedi! Hamile olabilir miyim?? Kullananlar da hamile klan oldu mu?
Ben bırakalı 2 haftayı gecti ve 8 9 gündür adetim gelmedi...Ben 1 buçuk yıl kullandım. Bıraktıktan 2 hafta sonra adet oldum
Bence bi test yapmakta fayda varBen bırakalı 2 haftayı gecti ve 8 9 gündür adetim gelmedi...
Belki de canım. Test yaptım biri bulanık biri de çook silik çıktı.. Pazartesi hastaneye gidecem ama içim içimiTest yapın ben kullandım 1 yıldan fazla hapı bırakınca maks.2 gün sonra geldi. Belki ilk kullanım diye dengen biraz bozulmuş olabilir.![]()
Belki de canım. Test yaptım biri bulanık biri de çook silik çıktı.. Pazartesi hastaneye gidecem ama içim içimi yiyor.![]()
İstenmeyen bi gebelik miBelki de canım. Test yaptım biri bulanık biri de çook silik çıktı.. Pazartesi hastaneye gidecem ama içim içimi
Yaptım canım da çok belli değil. Silik silik ikisi de. Daha 3 ay önce doqum yaptım ve bebeqim öldü.Bence bi test yapmakta fayda var![]()
Doğduktan sonra mı öldüYaptım canım da çok belli değil. Silik silik ikisi de. Daha 3 ay önce doqum yaptım ve bebeqim öldü.![]()
Hayr canım karnım da öldü.. Bu yüzden bundan sonraki hamilelik de sıkıntı yaşamam lazım. O yüzden korkuyorum olup olmadığını dair. Yüksek tansiyon da var..Doğduktan sonra mı öldü![]()
Bende kist var canım 7cm boyunda. Onu düşürmek için verdi doktor bana.Hamile olabilirsin bende kullandim adetlerim duzene girdi adet duzensizligi icin vermisti doktor saatini bile atlatsan hamile kalabiliyomussun hayirlisi olsun
İnşallah canım..Muayene olun en iyisi. Inşallah sağlıksız bir durum yoktur.
Hayr canım karnım da öldü.. Bu yüzden bundan sonraki hamilelik de sıkıntı yaşamam lazım. O yüzden korkuyorum olup olmadığını dair. Yüksek tansiyon da var..
Çok şükür bir oğlum var. Ama hepsinin yeri ayrı. Olsaydı birde kızım olacaktı.Rabbim kimseyi evlatla sınamasın ya çok kötü. Size uzun ömürlü hayırkı bi evlat nasip etsin inşallah
Yaa. Öbür dünyada şefaatçinz olsun inşallahÇok şükür bir oğlum var. Ama hepsinin yeri ayrı. Olsaydı birde kızım olacaktı.![]()