• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin ilacı kullananlar?

Tuba Ergun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
10
4
1
29
Merhaba arkadaşlar! Ben 1 ay yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Ve 9 gündür adetim gelmedi! Hamile olabilir miyim?? Kullananlar da hamile klan oldu mu?

Test yapın ben kullandım 1 yıldan fazla hapı bırakınca maks.2 gün sonra geldi. Belki ilk kullanım diye dengen biraz bozulmuş olabilir. 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar! Ben 1 ay yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Ve 9 gündür adetim gelmedi! Hamile olabilir miyim?? Kullananlar da hamile klan oldu mu?
Hamile olabilirsin bende kullandim adetlerim duzene girdi adet duzensizligi icin vermisti doktor saatini bile atlatsan hamile kalabiliyomussun hayirlisi olsun

Hayr canım karnım da öldü.. Bu yüzden bundan sonraki hamilelik de sıkıntı yaşamam lazım. O yüzden korkuyorum olup olmadığını dair. Yüksek tansiyon da var..
😣😣 Rabbim kimseyi evlatla sınamasın ya çok kötü. Size uzun ömürlü hayırkı bi evlat nasip etsin inşallah

Kızlar ben 20 şubatta adet oldum 23 şubatta adetim bitti 24 şubatta yasmin ilacını içtim 4 gün arda arda ama bana çok mide bulantısı yaptım sürekli istifra ettiriyordu bıraktım bende perşembe günü ve bugun pazar 01.03.2020 kanamam geldi bu nedemek oluyor bilen varmı acaba?

Back