• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin İlacı Hk.

Merhabalar. ben yeni üyeyim adım esra.
Eylül 20 sinde düğünüm var hayırlısıyla. haziran ayında dr tavsiyesiyle yasmine başladım. pazar günü yasmin ilacım bitti. 3.kutuya başlayacağım. ama nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Yani 7 gün ara vermem gerekiyor mu yoksa adetin ilk günü mü başlamalıyım. Bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler...
7 gün ara verip başlıcaksın canım. hap bitiyor 3 gün sonra hasta oluyosun zaten 4 gün de öle geçiyor 7.gün akşamı hapa başlayabilirsin.

ben oldum olası hap vs ilaca karşıyım doğal dedikleri ürünlerde dahi illaki bir kimyasal var bence farklı yöntemler kullanılmalı

ben 5 aylık evliyim, 6 ay yasmin kullandım bu ay bırakıp bebiş beklemeye karar verdik :) bende yan etki olarak aşırı duygusallık yaptı. küçücük bi tartışmada bile ağlayasım geliyordu ki ben bi hayli soğuk kanlı çok nadir ağlayan biriydim bekarken :P

bence hiç bebeği olmayan hanımların....korunmasına çok karşıyım...bide hep kadınlarımız kndini zehirliyor...oooh erkekler çok rahat..umurlarında bile değil....bebeğiniz olacağını nerden biliyorsunuz hemen korunmaya geçiyorsunuz...bence ilk önce bir bakın çocuk oluyormuki...ben kızımada bu cevabı verdim...ilk hemen yapıyorsun..daha sonra olmaya biliyor...sonra yanıp tutuşuluyor...

Back