benim doktorumda kesinlikle ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum ben kimseyede vermiyorum demişti eşin korunsun dedi tek yol çok afedersiniz przv. değilki
bu konuda bende çok müzdaribim. şöyleki adetin birinci gününde ilaca başladım.ilaç bitti ama adet olmadım. atıyorum 3 gün sonra adet oldum.adet zaten 7 gün sürüyor 3 günde beklemiştim etti 10 gün. ben yine adetin 1. günündemi başlıycam yoksa 7. günün sonunda adet bitmesede ilaca başlıyacakmıyım ??
dediğiniz doğru ama... uff ne bilim ya çok müzdaripim bu konudan. ne yapacağım bilmiyorum. düğünüme 17 gün kaldı.
iyimişEşinizle bu konuda konuşmadınızmı hiç.. ne kadar süre çocuk istemiyorsunuz
bizde mesela ben 4 aylık evli olmamıza rağmen çocuk hemen olsa bakarım diyorum ama eşim biraz zaman geçsin diyor bende ne kadar zaman olmasını istemiyorsan sen dikkat ediceksin sen korunucaksın dedim. sorun böylece çözülmüş oldu :)
iyimiş
bizde konuştuk. 1-1,5 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz.
dr danıştık. nasıl bir korunma yöntemi izleyelim diye ilaç tavsiye etti.
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim sorunuz hakkında pek yardımcı olamadım k.bakmayın :)
yasmin bi kutu bittiğinde atıyorum pazartesi bittiyse 7 gün sonraki p.tesi tekrar baslıyosun. ama bnde cok kilo yaptı yasmin dikkat et
Bende yeni evliyken kullanmıştım.İlk kullanmaya adetin 1.günü başlanıyo daha sonra 7 gün ara veriliyo adetin bitip bitmemesine bakılmıyo 7.gün hapa başlanıyo.
bende öle devam edeyim o zaman. fakat doğum kontrol hapları tambelleştiyor diyorlarşöyle; 1.gün ilaca başladın, bitti adet gününe denk gelsin gelmesin 7 gün sonra 2.kutuya başla demişti dr. bana
evet öyle birşeyler bende duyuyorum zaman zaman. hatta dr a sordum kısırlık falan vs yaparmı diye, öyle birşey yok. bu ilaç sadece senin gebe kalmanı durduruyor. ilaç kullanmayı bıraktığında hamile kalabilirsin dedi. kişiye göre de değişiyormuş. kiminin bıraktıktan sonraki ay kimininde birkaç ay ı bulabiliyormuş gebeliği..bende öle devam edeyim o zaman. fakat doğum kontrol hapları tambelleştiyor diyorlar
yani şuanda bebiş istemiyorum fakat ilerde olmasını isteyebilirim. hem olmassa ailelere laf olmayalım durduk yere. birde not olarak ekliyim bunu iğnesini olmak çok zararlıymış :)evet öyle birşeyler bende duyuyorum zaman zaman. hatta dr a sordum kısırlık falan vs yaparmı diye, öyle birşey yok. bu ilaç sadece senin gebe kalmanı durduruyor. ilaç kullanmayı bıraktığında hamile kalabilirsin dedi. kişiye göre de değişiyormuş. kiminin bıraktıktan sonraki ay kimininde birkaç ay ı bulabiliyormuş gebeliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?