Yasmin İlacı Hk.

es059

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
428
323
53
Merhabalar. ben yeni üyeyim adım esra.
Eylül 20 sinde düğünüm var hayırlısıyla. haziran ayında dr tavsiyesiyle yasmine başladım. pazar günü yasmin ilacım bitti. 3.kutuya başlayacağım. ama nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Yani 7 gün ara vermem gerekiyor mu yoksa adetin ilk günü mü başlamalıyım. Bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler...

bende suan kullanıyorum ama dr kontorulunde o bana paket bitsin adet olmayı bekle sonra adetinin 5.günü tekrar başla dedi ama bu kişiden kişiye değişir ilk ne zaman başladıgına göre değişiyormus tam duzene girmişken bence son kutuda hata yapmamak adına bi dr danıs

dün kendi doktoruma ulaştım telefonla. 7 gün ara ver öyle başla dedi. bundan sonra hep 7 gün aralıklarla mı dedim evet dedi.
bir de doktorlar sitesi var bir uzmana sordum orada. o da adet kanaması başlayınca ilk gün başlarsınız dedi kafam karıştı ( yanlış birşey yapmak istemiyorummmmm...

keşke siz vücudunuza zarar vermesenizde eşiniz korunsa ben kadınların bu kadar fedakar olmasına karşıyım açıkçası

orası öyle tabiki eilenn ama ben dr bu konuyu da danıştım. kimseye güvenme onun kullanacağı ürün de elastik yırtılma vs olabilir en sağlamı ilaç kullanman dedi

bu konuda bende çok müzdaribim. şöyleki adetin birinci gününde ilaca başladım.ilaç bitti ama adet olmadım. atıyorum 3 gün sonra adet oldum.adet zaten 7 gün sürüyor 3 günde beklemiştim etti 10 gün. ben yine adetin 1. günündemi başlıycam yoksa 7. günün sonunda adet bitmesede ilaca başlıyacakmıyım ??

benim doktorumda kesinlikle ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum ben kimseyede vermiyorum demişti eşin korunsun dedi tek yol çok afedersiniz przv. değilki

benim doktorumda kesinlikle ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum ben kimseyede vermiyorum demişti eşin korunsun dedi tek yol çok afedersiniz przv. değilki

dediğiniz doğru ama... uff ne bilim ya çok müzdaripim bu konudan. ne yapacağım bilmiyorum. düğünüme 17 gün kaldı.

şöyle; 1.gün ilaca başladın, bitti adet gününe denk gelsin gelmesin 7 gün sonra 2.kutuya başla demişti dr. bana

dediğiniz doğru ama... uff ne bilim ya çok müzdaripim bu konudan. ne yapacağım bilmiyorum. düğünüme 17 gün kaldı.

Eşinizle bu konuda konuşmadınızmı hiç.. ne kadar süre çocuk istemiyorsunuz

bizde mesela ben 4 aylık evli olmamıza rağmen çocuk hemen olsa bakarım diyorum ama eşim biraz zaman geçsin diyor bende ne kadar zaman olmasını istemiyorsan sen dikkat ediceksin sen korunucaksın dedim. sorun böylece çözülmüş oldu :)

iyimiş

bizde konuştuk. 1-1,5 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz.
dr danıştık. nasıl bir korunma yöntemi izleyelim diye ilaç tavsiye etti.

iyimiş

bizde konuştuk. 1-1,5 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz.
dr danıştık. nasıl bir korunma yöntemi izleyelim diye ilaç tavsiye etti.

Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim sorunuz hakkında pek yardımcı olamadım k.bakmayın :)

yasmin bi kutu bittiğinde atıyorum pazartesi bittiyse 7 gün sonraki p.tesi tekrar baslıyosun. ama bnde cok kilo yaptı yasmin dikkat et

Bende yeni evliyken kullanmıştım.İlk kullanmaya adetin 1.günü başlanıyo daha sonra 7 gün ara veriliyo adetin bitip bitmemesine bakılmıyo 7.gün hapa başlanıyo.

yasmin bi kutu bittiğinde atıyorum pazartesi bittiyse 7 gün sonraki p.tesi tekrar baslıyosun. ama bnde cok kilo yaptı yasmin dikkat et

dr beni de uyarmıştı. kontrol ediyorum. şuanda kilo alma yok. umarım olmaz.

Bende yeni evliyken kullanmıştım.İlk kullanmaya adetin 1.günü başlanıyo daha sonra 7 gün ara veriliyo adetin bitip bitmemesine bakılmıyo 7.gün hapa başlanıyo.

çok teşekkür ederim, içim rahatladı biraz. yanlış kullanıp tedaviyi saptırmak istemiyorum...

bende öle devam edeyim o zaman. fakat doğum kontrol hapları tambelleştiyor diyorlar
evet öyle birşeyler bende duyuyorum zaman zaman. hatta dr a sordum kısırlık falan vs yaparmı diye, öyle birşey yok. bu ilaç sadece senin gebe kalmanı durduruyor. ilaç kullanmayı bıraktığında hamile kalabilirsin dedi. kişiye göre de değişiyormuş. kiminin bıraktıktan sonraki ay kimininde birkaç ay ı bulabiliyormuş gebeliği..

yani şuanda bebiş istemiyorum fakat ilerde olmasını isteyebilirim. hem olmassa ailelere laf olmayalım durduk yere. birde not olarak ekliyim bunu iğnesini olmak çok zararlıymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…