- 5 Ocak 2022
- 21
- -10
- Konu Sahibi Damlaekren
Merhaba iki aydır Yasmin Doğum Kontrol Hapı kullanıyorum. Kilom yaşıma ve boyuma gore ideal lakin bir anda vücudum kırmızı kırmızı çatlamaya başladı başına bu şekilde gelen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasmin ilk kullandiginiz ay lekelenmenizMerhaba iki aydır Yasmin Doğum Kontrol Hapı kullanıyorum. Kilom yaşıma ve boyuma gore ideal lakin bir anda vücudum kırmızı kırmızı çatlamaya başladı başına bu şekilde gelen var mi
Lekelenmem oldu ustune de regli gördümYasmin ilk kullandiginiz ay lekelenmeniz
Oldu mu benim ilk ayım regl 14 gün var lekelenmem başladı adet mi yoksa başka birsey mi fikriniz var mı
İlk ay yapımın bittiği gün direk regli oldumLekelenmem oldu ustune de regli gördüm
Benimde iki gündür kahverengi lekelenmem var 14 gün var reglime ilk ay kullanıyorum doktorum kist için vermiştiLekelenmem oldu ustune de regli gördüm
Doğum kontrol hapı lekelenme yapıyor Yasmin kullanıyorsan regli olmadan bir kaç gün önceden oluyorBenimde iki gündür kahverengi lekelenmem var 14 gün var reglime ilk ay kullanıyorum doktorum kist için vermişti
Benim ki 14 gün önceden olduDoğum kontrol hapı lekelenme yapıyor Yasmin kullanıyorsan regli olmadan bir kaç gün önceden oluyor
Regli ve ara lekelenme çok normal birde gününden çok önce regli olmakta çok normal benimde 18 gün önce reglim geldi ilk kullandığım ay hemde ağrısız bir şekildeBenim ki 14 gün önceden oldu
Benim ki korunma amaçlı kullanmıyorum yumurta kıstım olduğu için doktorum verdi bu hapları ilk kez kullanıyorum ama korunmak istesemde bu hapları kullanmadım çünkü hormonlarını alt üst ettiRegli ve ara lekelenme çok normal birde gününden çok önce regli olmakta çok normal benimde 18 gün önce reglim geldi ilk kullandığım ay hemde ağrısız bir şekilde
Geçmiş olsun ben hem korunma amacıyla hemde düzensizlik sebebiyle kullanıyorum evet bendede çok büyük etki yaptı ama başka çarem yokBenim ki korunma amaçlı kullanmıyorum yumurta kıstım olduğu için doktorum verdi bu hapları ilk kez kullanıyorum ama korunmak istesemde bu hapları kullanmadım çünkü hormonlarını alt üst etti
SagolunGeçmiş olsun ben hem korunma amacıyla hemde düzensizlik sebebiyle kullanıyorum evet bendede çok büyük etki yaptı ama başka çarem yok
Yan etkileri çok mu fazla bende korunmak için kullanmayı düşünüyorumSagolun
Reglim 18 de ben 4 ocakta leke oldu hala adetim çözülmedi bence esin korunması daha iyi siz kendiniz kullanmayın sonrasında gebelik düşünürseniz zor olur benim ki kişiden dolayı doktorum verdi 1 aylık bir süreç 4 hapim kaldı inşallah kurtulacağımYan etkileri çok mu fazla bende korunmak için kullanmayı düşünüyorum
Ben hiç düşünmüyorum çocukReglim 18 de ben 4 ocakta leke oldu hala adetim çözülmedi bence esin korunması daha iyi siz kendiniz kullanmayın sonrasında gebelik düşünürseniz zor olur benim ki kişiden dolayı doktorum verdi 1 aylık bir süreç 4 hapim kaldı inşallah kurtulacağım
Bu şekil düşünmeyin 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorum çok zor bir süreçten geçiyorum hiç çocuk istememezlik yapmadım bence sizde bu şekilde düşünmeyinBen hiç düşünmüyorum çocuk
Ben daha önce kürtaj oldum her zaman Allah isteyene versin diye dua ediyorum benim içimde kalmadı o hevesBu şekil düşünmeyin 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorum çok zor bir süreçten geçiyorum hiç çocuk istememezlik yapmadım bence sizde bu şekilde düşünmeyin
Allahtan umut kesilmez Rabbım sizinde yardımcınız olsunBen daha önce kürtaj oldum her zaman Allah isteyene versin diye dua ediyorum benim içimde kalmadı o heves
Teşekkür ederim hic bir art niyet yok içimde gerçekten Allah isteyene versinAllahtan umut kesilmez Rabbım sizinde yardımcınız olsun