Ben de sabah ağladım ufak bişeye.
sanırım hapın psikolojik yan etkiside var.
Evet ben de prospektüsünde böyle birşey okumuştum diye hatırlıyorum... Siz hasta mısınız peki şu an belki ondandır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sabah ağladım ufak bişeye.
sanırım hapın psikolojik yan etkiside var.
Arkadaşlar yasmin doğum kontrol hapını kullananlara soruyorum... Ne zamandır kullanıyorsunuz kilo aldırdı mı veya aldırdıysa bu yan etkisi kaç ay sürdü? Alanlar iştah açılmasından dolayı mı aldınız yoksa aynı yeme düzeninde devam etmenize rağmen mi aldıınız?
Not: iştahım açılmadı seçeneğinden kastım hani bazı ilaçlar insan fazla yemese bile kilo aldırır ya o. Yani eğer iştah açılmasıysa sebep bu diyetle kontrol altına alınabilir diye düşünüyorum.
Evet ben de prospektüsünde böyle birşey okumuştum diye hatırlıyorum... Siz hasta mısınız peki şu an belki ondandır...
herkes yan etkilerinden bahsediyor ama ben hiç bir etkisini görmedim bu hapın. keşke 1-2 kilo aldırsa bana
tatlım ben zayıf bırısydım bundan 4 yıl önce ve doğum kontrol hapı kullandığımda bı yandanda kg alırım umıdım vardı yasmın kullanmya başladım en ıyısı dıe fakat tam aksıne iiştahımı kestı ve yemek yeme zorluğu yaşadım sonra kadın doğum dr uma danıştığımda ilacımı değiştırdı ve onunla bı 6 kg aldım cokta mutlu oldum yasmın bende kg değil tam aksıne iştahsızlık ve kg kaybı yaptı
Benimde iştahım çok açık değil. herzamanki gibiyim.
bu bizim için iyi birşey. :)
kızlar bıde ıllakı sızın kafanızı karıştırcak pek cok ınsan vardır hap kullanmayın bebek olmaz gıbı sakın bunlardan etkılenmeyın en rahat yöötem ben evlenmeden öncekı sonadetımde başladım 1 yıl korunmuk bıraktığım ay hamıle kaldım 2.sınde ıse tam 4.5 yık kullandım ve bıraktıktan sonra sadece 2 kere adet oldum ve 3.aydaa hamıle kaldım
Kullanan arkadaşlar ne durumdasınız
Kız Sana Söyledik Ya Durumumuzu..