- 18 Kasım 2014
- 1
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi character
-
- #1.941
MERHABA CHARACTER
YASMİNEYİ ADETİN DÖRDÜNCÜ GÜNÜ BAŞLASAM VE DÜZENLİ Bİ ŞEKİLDE DEVAM ETSEM FAYDASINI GÖRÜRMÜYÜM İLLA ADETİN 2. GÜNÜ MÜ BAŞLAMAK GEREKİYOR
Bir soru da ben sorabilir miyim :) Ben 7 Mart ta Nasipse evleniyorum da cevremdeki bayanlar Yasmin i tavsiye etti ama kafamda bazı soru işaretleri var yani tam olarak ne zaman kullanıma başlamalı cevaplarsaniz sevinirimçoooooooooooooooook normal.bende kullandım.doğum kontrol hapları içerisinde en kalitelisi.yan etkisi biraz göğüslerde ve göbüşte şişlik yapabilir.sen yeni başladığın için böyle bir etkiyle karşılaşmış olabilirsin.bir süre sonra düzene girer.sevgilerimle...
Bir soru da ben sorabilir miyim :) Ben 7 Mart ta Nasipse evleniyorum da cevremdeki bayanlar Yasmin i tavsiye etti ama kafamda bazı soru işaretleri var yani tam olarak ne zaman kullanıma başlamalı cevaplarsaniz sevinirim
Peki adetinizin ilk günü için diyorlar benim adetim ilk günü evlenmemden iki hafta önce çok kafam karıştı1 ay once basla:)
ilk aylar ara kanama yapıyor canım merak etme bu sefer farklı tepki vermiştir.yasmine çikolata kistim yenilediği için tekrar başladım. ıkı hafta oldu. ancak iki gündür kahverengi kırmızı lekelenmeler oldu. daha önce kullandıgımda hiç bir sorun yaşamamıştım. bu şekilde olan var mı? normal mi?
Bu demek oluyor ki adet gününü değiştirmişsin, aslında normal kanaman olması yani mantıken düşündüğümüzde paket bitince 3 gün sonra adet kanamamız başlıyor. oyüzden koruma sağlanmayabilir. aklına takılan bişey olursa doktora gitmende fayda var. Çünkü herşeyde olduğu gibi herkeste farklılık gösteriyor.arkadaşlar merhaba bilginizi almak istediğim bir konu var ben birkaç aydır yasmin kullanıyorum bu ayki kullanımımda ilk 4 hapı içip ondan sonraki 3 gün üst üste almayı unutmuşum bugün de biraz kanamam oldu acaba bu durum neden kaynaklanıyor bilgisi olan deneyimi olan var mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, acil yardımınıza ihtiyacım var
14 Ağustos'ta tatile çıkıcam. Reglim 15 Ağustos'a denk geliyordu. Denk gelmesin diye bi' önceki reglimin ilk günü Yasmin'e başladım. Hesabıma göre 10 Ağustos gibi regl olmam gerekiyor. Ancak bu hap dengemi allak bullak etti. Gergin hissediyorum sürekli. İçim sıkılıyor. Sürekli halsizim. Ve bugün hapın 8. sini almama rağmen koyu renkli lekeler devam ediyor. Bu lekeler devam edecek mi, yoksa birkaç güne kadar geçer mi? Ve eğer hapı yarım bırakırsam ne olur? En azından birkaç gün içinde regl olurum ve tatile çıkmadan bu işten kurtulmuş olurum diye düşündüm :) Ama çok fazla yorum var, çıkamadım işin içinden. N'apmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?