- 5 Eylül 2007
- 989
- 0
- Konu Sahibi character
yani sigara koruyuculupu etkilemiyor anladığımkadarı ile sadece sağlığa zararı var ben bunu anladım:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani sigara koruyuculupu etkilemiyor anladığımkadarı ile sadece sağlığa zararı var ben bunu anladım:uhm:
piyasanın en ıyısı yasmın..ama memnun kalmayan varsa yınede ıkıncı alternatıf olraka dıana35i onerebılırım..oda ıyı..bı problem yaratmıyor..bende suan korunmak amacıyla kullanıyorum hapı..ama herkes spral taktır dıyor..hıc dogum yapmadım..cocugum yok yani..taktırırsam daha sora cıkarınca problem yaratırmı bılmıorum..bılgısı olan lutfen paylasabılırmı???lutfen
ben de sigara kullanıyorum.Dr önermiyorum dedi ama prospektüsünde 35 yaş sınırı görünce kim takar dr u dedim :teytey:bi zararını görmedim şimdiye kadar inşallah ta görmem..
spiral e gelince bir çocuğum var ve spiral i hiç ama hiç düşünmüyorum.. Ayıptır söylemesi annem 17 sene sonra sağlam spiral le 2 çocuk doğurdu..:dance:
sağolun ben almayayım sengözlerimebaksanab
ya arkadaşlar ben düğünüm olduğu gün hapın 17. günü olmuş oluyo etkisi olurmu yoksa artı korunmak mı gerekiyo ilk kutum yasmin kullanıyorum. emin olmak istiyorum da...
ya arkadaşlar bende yasmin kullanıyorum dr kist için vermişti. allaha çok şükür kistler geçti ama ben halen devam ediyorum korunmak için. fakat aşırı bir derecede akıntı geliyor kaşıntım var. gögüslerimde hafif acı gibi bir şey ve belimde yer yer ağrı oluşuyor. hapımın bitmesine 2 gün var fakat şüphelenmye başladım hamile olabilirmiyim? lütfen yardımcı olun. hap kullanırken hamile kalan varmı?
evet canım bende yasmini bu piyasada en iyi olarak biliyorum gittiğim doktorda bana henüz hiç çocuk yapmadığım için ya hap yada prezervatif kullanabilirsin demişti spiral doğum yapmayan kadınlara önermiyolar bu arada aranızda doğum kontrol hapıyla sigara kullanan varmı? ben önceleri içmiştim çünkü doktor içemezsin demedi şimdi tırstım gerçi 4-5 tane içiyorum en fazla ama tırstım
canım bende sıgara kullanıorum hapla bırlıkte..suan bı problem yok...doktor her nekadar yasaklasada arasında bır secım yapmam gerektıgını solesede ben ıkısınıde bırakamıorum suan..ama suana bı acıklık getıreyım..hanı bı ıkı arkadas yazmıs 35ınden sora sıgara ıcen kadınlarda problem olustugu ıcın onemsemıyorum dıye..aslında ılacın ıcınde yazmak ısteyen su..genc yastada ılerkı yastada ıcmıs olsan sıgfarayı bu ılacla 35yasından sora zararını goreceksın demek..yanı ılerkı yaslarda zararını goreceksın..bende oyle:çok üzgünüm:yanı ya sıgarayı azaltacaksın 2-3eındır..yad tamamen bırak yada hapı bırak cnm...a.s
canım hapları düzenli kullandıysan eğer hamilelik olamaz akıntı ve kaşıntı ise genital bölgede mantar oluşmuş olabilir bi doktora görün istersen bendede aynı şey olmuştu doğum kontrol haplarının bu gibi yan etkileri var maalesef :çok üzgünüm:
canım bende sprial e karşıyımyani bir bebeğim var ve taktıramam.ama yasmini kullanıyorum ilk kutum bu negatif bir durum yaşamadım şimdiye kadar.kilo almadım tesadüfmüdür verdim hatta kulanndığımdan beri ilginç değilmi 2 kg yakın kilo verdim.sigara içiyorum en çok korkum bu yan etkisi olurmu diye.
yasmin göğüslerde inanılmaz hassasiyete neden oluyor.. hatta ben çamaşırdan bile rahatsız oluyordum.. adet dönemi yaklaştığında bende de bel ağrısı ama özellikle şiddetli baş ağrısı oluyor..ya arkadaşlar bende yasmin kullanıyorum dr kist için vermişti. allaha çok şükür kistler geçti ama ben halen devam ediyorum korunmak için. fakat aşırı bir derecede akıntı geliyor kaşıntım var. gögüslerimde hafif acı gibi bir şey ve belimde yer yer ağrı oluşuyor. hapımın bitmesine 2 gün var fakat şüphelenmye başladım hamile olabilirmiyim? lütfen yardımcı olun. hap kullanırken hamile kalan varmı?
kıslar ben yenı başladım bir hafta oldu kullanmaya başlayalı
hiç bi değişiklik yaşamadım
nekadar zamanda ortaya cıkıyo acaba bu etkıler ?