Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha birde benim adetlerim normalde çok düzenli,acaba adet düzenimi bozarmı?? Kullanmadan önce adeti düzenli olupta kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?CADIARZU
bende daha once kulllananlardanim ama uzun sure kullanmadim ve bu ay basladim bitmesine 5 gun kaldi ama birakmak istiorum cunku dayanilmaz bulanti ve bas agirisi yapio bi fikir verin sekerler napim 5 gun sabredimmiii yoksa birakimmmiii ??fisfisfis
canım sabret bence 5 gün kalmış madem bitir bozma şimdi düzeni değilmi ama
canım ben duymuştum hapı kullandıktan birsüre sonra hemen hamile kalmayanlar 1 seneyi iki seneyi bulanlar var,ama doğruluğunu bilmiyorum.birde 5 yıl süreklimi kullnamış doğum kontrol haplarına mutlaka periyodik zamanlarda ara verilmesi gerektiğini düşünüyorum ben.
canım 5 yıl değil sadece 1,5 yıl kullandı ama sonra 5 yıl olmadı çocuğu
cocostar birde 6 ay kullandım demişsin yan etkisi oldumu yani kıllanma,kilo alma,saç dökülmesi v.s:uhm:
canım evlendikten sonra kilo aldım ben ama inan haptan mı başka birşeyden mi bilemiyorum:uhm:ama saç dökülmesi kıllanma vs yapmadı