- 10 Kasım 2007
- 1
- 0
- Konu Sahibi character
slm arkadaşlar bende yasmin kullanıyorum 5 aydır.saçlarım çok dökülmeye başladı sizlerdede böyle bir etki yarattımı?cevaplarsanız sevinirim.görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adetin 3.günü başladım adetim 5.gün bitmesi gerekirken bitmedi
şu an 8.gün ama lekelenme bitmedi bende kist yok doğum kontrolü için almıştım bu gidişle bırakırım herhalde
:1yes2: evet ,ya benim de bu dikkatimi çekti ama yasminden dolayı olup olmadığına emin değildim. yüzümdeki bazı sivilceler geçti.cildimle kuruluk vardı o bile düzelmeye başladı..:1yes2:
lütfen bana bu konuda yardımcı olun
adetmi olmak istorsunnn bak tıp değlde doğal yolla bişi anlatıcam mesaala bernim adetim geçiktiğinde ben sabahhları aç karnıma kekik kaynatıp içierm az çay bardağı kadar 1saat geçmez olurum tabi bebek yoksa ne bilim bende etki yaparsırnaşık şey
canim benim yasminle cildim guzellesmisti demissin ya birakinca tekrar ayni mi oldu cildin yoksa kaldimi yeni sekliyle?yani bende akne tedavisi icin kullaniyorum acaba diyorum birakinca nuks edermi?bende kullanmıştım yaklaşık 5-6 ay.. doktor yan etkileri yok denecek kadar az olduğu için vermişti. bende hiçbir yan etki olmamıştı..umarım sana da iyi gelir..hatta dr yüzdeki svilce tarzı lekeleri bile yok edeceğini söylemişti..hakikaten ilacı kullandığım süre içinde cildim bile güzelleşmişti :))
Slm murgizcim demissin ki uzun zaman kullandim yasmini ...ya halk arasinda soyleniyorki bekarken dogum kontrol hapi kullanmak kisirlik problemi yapiyormus,boyle bir problem sozkonusu olmadi degilmi sende?mrb gülse korkma lekelenme ara kanama yapabiliyomuş ama ben 2 yıl kullandım öle şikayetim olmadı.sadece kilo aldım 10 kilo kadar allahtan zayıftım iii oldum.ama bırakınca bir ayda 2 kilo verdim.aslında kilodan ziyade şiş yapıyo göbek çıkmıştı bende o kötü.onun dışında şu zamanki en iyi doğum kontrol hapı