- 4 Ekim 2007
- 14
- 0
- 47
- Konu Sahibi character
peki 1 ekimde son hapı kulalandım yeni kutuya 8 ekimde 9 ekimde başlayacağım acil cevap lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki 1 ekimde son hapı kulalandım yeni kutuya 8 ekimde 9 ekimde başlayacağım acil cevap lütfen
canım teşekkürler yarın başlıyorum o halde adetim devam etsede hapı alacağım değilmi
bende kullanmak istiyorumda yan etkileri olur diye korkuyorum yan etkileri varmı varsa neler bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşşekürler
7 gun ara verip 8 .gun ilaca başlıyorsun yani söylede olurilaca ilk hangi gun başladıysan yine o gun başlanıyo
yani ben ilk cuma gunu başlamıstım ilaç bitip 7 gun ara verince yeni başladıgım paket 8. gun cuma gununedenk geliyo bu şeklide daha kolay olur cnm
yani bugun başlayacaksın ilaca 8 ekim gunu
arkadaşlar aklımı karıştırdınız ne yapayım şimdi
arkadaşlar ben 1 aydır korunma amaçlı yasmin kullanıyorum aynı şekilde doktora gittiğimde kendisi küçük birkaç kist ve adet kanaması düzeni için vermişti. neyse genelde zaten herkes aynı sebeplerden kullanıyo anladığım kadarıyla :) benim merak ettiğim heryerde farklı birşey yazıyo örn koruma etkisi adetin ilk gününden itibaren kullandığım takdirde bütün 1 ay korunur diyor başka bi yerde 2. kutudan itibaren korunma başlar bazıları 7. gününden itibaren korunma başlar ben anlamadım bu hangi kaçtan itibaren korumaya başlıyo :bbo: birde son sorum 21 gün boyunca kullandıktan ve 1 hafta ara verdiğimiz zaman koruma etkisi sanırım 1 hafta boyunca yok değil mi :) bana yardımcı olursanız çok çok çok sevinicemm :)
1 hafta kullanmadığın süre içinde de ilacın etkisi var diye biliyorum canım çünkü ben 1.5 senedir kullanıyorum o zaman içinde ilişkiye girdim ve hamile kalmadım .zaten o bir hafta içinde regl oluyosun ilk 2-3 gün var ilişkiye girebileceğin
çok sağol birşey daha sorucam benim 28. gün regl olmam gerekmiyor muydu yani tam reglimin başladığı zaman ilaca tekrar başlamam gerekmiyor mu ben çünkü 7 gün ara verilmesine rağmen ara verdiğimin 3. günü yani bugünü regl oldum :) eczane ye sorsam mı acaba fisfisfis ya da yardımcı olabilir misiniz :)