Y Yaseminersoy34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 3 0 30 29 Mart 2023 Konu Sahibi Yaseminersoy34 #1 Merhaba yasmin ilaç kullanıyorum ara vermen gerektiği zaman 1 hafta tatile çıkcam adet olmak istemiyorum ne yapabilirim başına gelen var mı
Merhaba yasmin ilaç kullanıyorum ara vermen gerektiği zaman 1 hafta tatile çıkcam adet olmak istemiyorum ne yapabilirim başına gelen var mı
nescioquisegosum Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2022 1.053 1.497 21 29 Mart 2023 Konu Sahibi Yaseminersoy34 #2 doğum kontrol haplarıyla regl erteleme diye bir şey var. hormonlarla oynamak doğru değil ama bir bakın isterseniz.
doğum kontrol haplarıyla regl erteleme diye bir şey var. hormonlarla oynamak doğru değil ama bir bakın isterseniz.
Y Yaseminersoy34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 3 0 30 29 Mart 2023 Konu Sahibi Yaseminersoy34 #3 nescioquisegosum .!.: doğum kontrol haplarıyla regl erteleme diye bir şey var. hormonlarla oynamak doğru değil ama bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... İlaç 21 tane zaten 1 hafta daha kullanıp sonra bıraksam oluyormuş sanırım bi formda doktor cevap vermişti emin olamadım
nescioquisegosum .!.: doğum kontrol haplarıyla regl erteleme diye bir şey var. hormonlarla oynamak doğru değil ama bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... İlaç 21 tane zaten 1 hafta daha kullanıp sonra bıraksam oluyormuş sanırım bi formda doktor cevap vermişti emin olamadım
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.813 21.579 29 Mart 2023 Konu Sahibi Yaseminersoy34 #4 İlaca devam ederseniz kanamanız olmaz ama hormonlarınız alt üst olur. Bunun için bir ilaç var sanırım, eczaneye sorun bi
İlaca devam ederseniz kanamanız olmaz ama hormonlarınız alt üst olur. Bunun için bir ilaç var sanırım, eczaneye sorun bi
Y Yaseminersoy34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 3 0 30 29 Mart 2023 Konu Sahibi Yaseminersoy34 #5 sherlockdomestt .!.: İlaca devam ederseniz kanamanız olmaz ama hormonlarınız alt üst olur. Bunun için bir ilaç var sanırım, eczaneye sorun bi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
sherlockdomestt .!.: İlaca devam ederseniz kanamanız olmaz ama hormonlarınız alt üst olur. Bunun için bir ilaç var sanırım, eczaneye sorun bi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler