- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Ya isin kotu tarafi simfiye kadar 1-2 kisi disinda ben seninle konusmak gorusmek istiyorum diyen olmadi ve zaten hicbir acidan olmayacagini dusunmedigim icin direk red cevabiyla kestirip attimEvlenicez diye yola çıkan çok kişinin yarınıyla kaldığını gördüm.
Siz şans verin tanıma aşamasında uygun değilse ileri gitmezsiniz. Kısmet bu işler belli olmaz
Iyide artik degerlendirecek kimse dahi kalmadi cevremdeNe yaşlılığı ayol daha 29 yaşındasın genceciksin
Kendini çok kapatma
Karşına çıkan insana şans ver
Olup olmayacağına zamanla karar verirsin
Tanımakta fayda var
Geç kalmış falanda değilsin en doğru zamanlarındasın
Çıkar mutlakaIyide artik degerlendirecek kimse dahi kalmadi cevremde
Allah razı olsunÇıkar mutlaka
Bu işler nasip gerçekten
İnşallah doğru zamanda doğru insanla karşılaşırsın
Ya oylede insan artik su kismet denen sey olsun istiyorKismet bu isler tatlim
Kusura bakmayin ama siz yada birbaskasi yazilan hicbirseyi okuma mecburiyetiniz yok yeri geliyor destan gibi yaziyorum sıkiliyorsaniz sıkıldıginız yerde okumadan gecersiniz olup biterAman çalış demiyorum onu kaç sayfa anlatırsın düşünemiyorum. Okurken çok sıkıldım çok uzun anlatmışsın. Tavsiye dersen de illa evlenme fikri ile görüşme biri ile zamanla olursa olur. Bu da sana net söyleyeceğim şey.
Haklisin bu konuda. Insan asik olmak ister.Ya oylede insan artik su kismet denen sey olsun istiyor
Apla sen daha evlenmedin mi? Seni şu derdinden kurtarmak için erkek olsam evlenme teklif edeceğim.Ben de 31 yasindayim uygun birini bulamadim cevremde hic bekar yok herkes cocugunu esini anlatiyor eksiklik hissediyorum asik olacagim kimse de yok eski okulumda bekar ogretmen yoktu bakkal asik oldu.gecen hafta bir akrabamiz bir memurdan bahsetmis babama faceden baktim begenmedim.dindar yakisikli ve duzgun isi olan birini ariyorum ama benim yasimdakiler hep evli herkesin parmaginda yuzuk var.ben de bulamadim bir turlu ..allah gonlunuze gore versin cikar insallah uygun biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?