• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlıların grup seks partisi drama dönüştü: 7 ölü

yahu bendemi sorun var neden bana çok komik gelmedi o cevap :26: bana söylediğindenmi ki :24:

alınma canım senle alakası yok valla, benim aklıma zaytung geldi, orda haberlerin altında, facebokta paylaş gibi linklerke beraber Allaha havale et diye bi seçenek var ya, tıklayınca diyanet işlerine yönlendiriyo seni o aklıma geldi :)

Rabbim sen ne büyüksün,gider ayak eğlence mi yapmak istediniz,alın size eğlence
yahu moruklar oturun oturduğunuz yerde...

Tamamen saka yollu takilmis yahu:34:, Milena'nin yorumlarina denk gelmedin belki de...
Sana kotu bir sey dense biz guler miyiz hic?:29:

geldim hatta msjlaştımda bişeyi ima ettiğini bilmediğimden öyle oldu demek :27:

alınma canım senle alakası yok valla, benim aklıma zaytung geldi, orda haberlerin altında, facebokta paylaş gibi linklerke beraber Allaha havale et diye bi seçenek var ya, tıklayınca diyanet işlerine yönlendiriyo seni o aklıma geldi :)

ne bileyim bişey ima ettiğini :27: dedim ne oluyor :1:

geldim hatta msjlaştımda bişeyi ima ettiğini bilmediğimden öyle oldu demek :27:

ne bileyim bişey ima ettiğini :27: dedim ne oluyor :1:

Kız alındın mı?:1:Ben seni üzecek bir şey söyler miyim hiç:54:Üzülme senin de kalbin temiz:27:
(Laf aramızda o eteği belinde kk üyelerimize selam çakışımdı)

Son düzenleme:
Kız alındın mı?:1:Ben seni üzecek bir şey söyler miyim hiç:54:Üzülme senin de kalbin temiz:27:
(Laf aramızda o eteği belinde kk üyelerimize selam çakışımdı)

işte anlamadım ki :26: yoksa kk da alınacak en son kişi benimdir heralde :23::23: helede böyle bi konuda :27:

kızlar ben bu konuya CEPten girersem bi sex sitesine yönlendiriyor muneye söyledim ama sadece sende oluyor heralde dedi cepten giren arkadaş varmı :26: başka konuya girince öyle olmuyordam:24: bil.dan giriyorum şimdi sorun yok :26:

sizin telefon gece açıkta kalmış galiba, alınmayın, şaka:1:

Gülme komşuna gelir başına o yaşlara gelince sizleri de görürüz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak nasıl anlamışım,ama şunu da unutma:
Hayat içki ve seksten ibaret değildir.
Bülent Arınç
:60::60:

bunların hepsinin kırmızı arabası vardır :60: :60:

yükleyin bence de,virüs olabilir. sorun yok öyleyse:34:

:21::21::21::21:

Gülme komşuna gelir başına o yaşlara gelince sizleri de görürüz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

grup bizi aşar hacı helede 65 yaşında :60:

Back