Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adama göre muamele
İşte bunlar hep seks
Tekrar begenemedimVallahi yargılamak istemem şekerim,senin yaşam şekline de saygı duyuyorum ;ama ben mesela Diyanet İşleri Bakanlığı'na yönlendirildim.
Eğlenilcek kız var,evlenilcek kız var.![]()
Tekrar begenemedim![]()
Tamamen saka yollu takilmis yahuyahu bendemi sorun var neden bana çok komik gelmedi o cevap :26: bana söylediğindenmi ki![]()
yahu bendemi sorun var neden bana çok komik gelmedi o cevap :26: bana söylediğindenmi ki![]()
yahu bendemi sorun var neden bana çok komik gelmedi o cevap :26: bana söylediğindenmi ki![]()
Tamamen saka yollu takilmis yahu, Milena'nin yorumlarina denk gelmedin belki de...
Sana kotu bir sey dense biz guler miyiz hic?![]()
alınma canım senle alakası yok valla, benim aklıma zaytung geldi, orda haberlerin altında, facebokta paylaş gibi linklerke beraber Allaha havale et diye bi seçenek var ya, tıklayınca diyanet işlerine yönlendiriyo seni o aklıma geldi :)
geldim hatta msjlaştımda bişeyi ima ettiğini bilmediğimden öyle oldu demek
ne bileyim bişey ima ettiğinidedim ne oluyor
![]()
Kız alındın mı?Ben seni üzecek bir şey söyler miyim hiç
Üzülme senin de kalbin temiz
(Laf aramızda o eteği belinde kk üyelerimize selam çakışımdı)
kızlar ben bu konuya CEPten girersem bi sex sitesine yönlendiriyor muneye söyledim ama sadece sende oluyor heralde dedi cepten giren arkadaş varmı :26: başka konuya girince öyle olmuyordambil.dan giriyorum şimdi sorun yok :26:
sizin telefon gece açıkta kalmış galiba, alınmayın, şaka![]()
işte anlamadım ki :26: yoksa kk da alınacak en son kişi benimdir heraldehelede böyle bi konuda
![]()
bazen oluyor böyle saçma sapan biyere gidiyor sayfa :26: ama sorun bende galibabi virüs programı yüklim bari
alınmadım yaa yanlış anlaşılma olmuş
![]()
Gülme komşuna gelir başına o yaşlara gelince sizleri de görürüz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak nasıl anlamışım,ama şunu da unutma:
Hayat içki ve seksten ibaret değildir.
Bülent Arınç
![]()
yükleyin bence de,virüs olabilir. sorun yok öyleyse![]()
Gülme komşuna gelir başına o yaşlara gelince sizleri de görürüz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.