• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bar Manco... Bir efsaneydi...

kızlar emeğinize sağlıkalkisalkisalkis
çok duygulandım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canim böyle bir insan birdaha dünyaya gelmez neyazikki:çok üzgünüm:
ama iyiler erken ölürmüs mekani cenent olur insallah:Saruboceq:
cok tesekkür ederim canim yüregine saglikvereliniortakopuyorumnanaktan

Melek cim katkilarindan dolayi cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan
canim o güzel yüregine saglikŞeniz

baris abimiz cidden bir efsneydi
atdigi her adimla yürüdügü yolu cok düzgündü
hala hic bikmadan usanmadan severek dinlerim sarkilarini
kalbimdeki yeri cok baska
yengosum pirlantam harika bir görsel sölen süper bir konu
sayende baris abimizi anmis olduk
unutulmaz bir isim
emegi gecen melegime ve italimede tüm kalbimle tsklerrrrrrrrrrrr

denizli_gazetesi_pa__bar___man_o.jpg
Denizli Yerel Gazeteleri ve Siteleri’nin tamamında önceki gün bir haber vardı. O da Denizli Pamukkale Üniversitesi’nin basın açıklamasıydı.

Pamukkale Üniversitesi, Barış Manço’ya “Fahri Doktora” ünvanı vermiş ve Barış Manço da bunun için Denizli Pamukkale Üniversitesi’ne gelmişti.

Üniversite Barış Manço’nun vefatının 10.yılı dolayısıyla konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Gördüğünüz gazete küpürü “Denizli Gazetesi”nin… Haberi

Baris+Manco+-+1985+-+24+AYAR.jpg

gercektende 24 ayar bir sanatcıydıı.
bulunmaz kişiliğiyle eşi zor bulunan sanatcılardan biridir.çok sevdiğim,her şarkısında
içlendiğim ,duygulandığım ve saygıyla andığım ,hayran olduğum bir kişiydi.,
onu çok özlüyorum.

Baris_Manco_Mezar.JPG

kanlıca mezarlığında bulunan sevgili barış manco,huzur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.:Saruboceq:gani gani rahmet eylesin rabbim.

güllerdiyerim canım benim çok öpüyorum seni, emeklerine sağlık.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
baris abimiz cidden bir efsneydi
atdigi her adimla yürüdügü yolu cok düzgündü
hala hic bikmadan usanmadan severek dinlerim sarkilarini
kalbimdeki yeri cok baska
yengosum pirlantam harika bir görsel sölen süper bir konu
sayende baris abimizi anmis olduk
unutulmaz bir isim
emegi gecen melegime ve italimede tüm kalbimle tsklerrrrrrrrrrrr

cok tesekkür ederim bidenemopuyorumnanaktan
öyle güzel yürekli bir insandiki unutulmasi imkansiz:1no2:
seninde dedigin gibi bikmadan halaa o güzel sarkilarini severek dinliyoruz.
ne yazikki aramizdan cok erken ayrildi mekani cenent olsun:Saruboceq:
yüregine saglik bidenemopuyorumnanaktan

denizli_gazetesi_pa__bar___man_o.jpg
Denizli Yerel Gazeteleri ve Siteleri’nin tamamında önceki gün bir haber vardı. O da Denizli Pamukkale Üniversitesi’nin basın açıklamasıydı.

Pamukkale Üniversitesi, Barış Manço’ya “Fahri Doktora” ünvanı vermiş ve Barış Manço da bunun için Denizli Pamukkale Üniversitesi’ne gelmişti.

Üniversite Barış Manço’nun vefatının 10.yılı dolayısıyla konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Gördüğünüz gazete küpürü “Denizli Gazetesi”nin… Haberi

Baris+Manco+-+1985+-+24+AYAR.jpg

gercektende 24 ayar bir sanatcıydıı.
bulunmaz kişiliğiyle eşi zor bulunan sanatcılardan biridir.çok sevdiğim,her aşrkısında
içlendiğim ,duygulandığım ve saygıyla andığım ,hayran olduğum bir kişiydi.,
onu çok özlüyorum.

Baris_Manco_Mezar.JPG

kanlıca mezarlığında bulunan sevgili barış manco,huzur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.:Saruboceq:gani gani rahmet eylesin rabbim.

güllerdiyerim canım benim çok öpüyorum seni, emeklerine sağlık.opuyorumnanaktan
amin irnacim mekani cennet olsun insallah:Saruboceq:
ekledigin fotolar icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
emegine yüregine saglikopuyorumnanaktana.s.

kol dügmelerini ne zaman dinlesem aglamak gelir icimden.

of of ne cabuk gittin be baris manco:gitme:

Bugün Baris Manco nun 11. ölüm yildönümü:a015:
tam 11 yil oldu hala unutmadik mekani cennet olsun:Saruboceq:
unutmadik unutmayacagiz:çok üzgünüm::a015:

Barış Manço, Türk müziğinin en büyük yapı taşlarından biri. Bugün 5 yaşındaki bir çocuk onun şarkısını söyleyebiliyorsa, işte buna gerçek başarı derim..Ruhu şad olsun.

o kadar çok seviyorum ki anlatamam

şarkıları eşsiz,sesi yorumu o sıcaklığı her şeyini öyle çok seviyorum ki bunu anlatabilmem mümkün değil

muhteşem,yeri asla doldurulamayacak olan,o kadar önemli o kadar değerli bir sanatçı ki..

rabbim nur içinde yatırsın inşallah.. mekanı cennet olsun

onu tarif edecek kelimeler pek azdır heralde ve ona duyulan gerçek sevginin tarifi de yoktur..

1 Şubat 1999 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Barış Manço, ölümünün 14'uncu yılında müzeye çevrilen evinde anıldı.
Manço'nun yeğeni Ressam-Heykeltıraş Emel Vardar'ın yaptığı Barış Manço büstünün açılışını Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk yaptı.

Barış Manço'nun Kadıköy Moda'daki müzeye çevrilen evinde yapılan ölümünün 14'uncu yılı anma programına eşi Hale Manço Ahıskalı, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço ile çok sayıda davetli katıldı. Kurtulan Ekspres üyeleri, Manço ile yaşadıklarını anlatıp şarkılarını söyledi. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri de 14 yıl sonra Manço'nun piyanosu eşliğinde şarkılar seslendirdi. Barış Manço müzesinde Ressam-Heykeltıraş Emel Vardar'ın yaptığı Barış Manço'nun büstünün açılışını Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk yaptı.

Barış Manço'nun eşi Hale Ahıskalı açılışı yapılan büstünün önünde, "Kendi kendimize bu seneyi Barış Manço senesi ilan ettik. Değişik projeler geliştirdik. 70 yaşında 70 proje planlıyoruz. Barış 50 yaşında bastığında doğum gününü kimsesiz çocuklar ve Bosna'dan gelen savaş yorgunu çocuklarla kutladık. O dönemde çok ses getirdi. 70'inci yaş gününü 7 ülkede 77 savaş yorgunu çocuklarla kutlama projemiz var. Arkamızda inanılmaz bir sevgi seli var" dedi. Doğukan Manço babasnın şarkılarını davetlilere DJ'lik yaparak dinletti.

çok seviyorum onu

nur içinde yatsın.

böyle sanatçılar öyle az ki...

ayrıca benden bir tavsiye barış severlere...

bilindik parçalarının yanı sıra,onlar gibi çok güzel bilinmedik birçok eseri var.

arşiv yapmanızı,hepsini dinlemenizi tavsiye ederim.

duygu,incelik,sanat,güzellik,inanç,insanlık.......... güzel olan her şey var şarkılarında.

tekrardan Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Back