- Konu Sahibi gullerdiyari
kızlar emeğinize sağlıkalkisalkisalkis
çok duygulandım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar emeğinize sağlıkalkisalkisalkis
baris abimiz cidden bir efsneydi
atdigi her adimla yürüdügü yolu cok düzgündü
hala hic bikmadan usanmadan severek dinlerim sarkilarini
kalbimdeki yeri cok baska
yengosum pirlantam harika bir görsel sölen süper bir konu
sayende baris abimizi anmis olduk
unutulmaz bir isim
emegi gecen melegime ve italimede tüm kalbimle tsklerrrrrrrrrrrr
evet gerçek sanatçı Allah rahmet eylesin
amin irnacim mekani cennet olsun insallah:Saruboceq:Denizli Yerel Gazeteleri ve Siteleri’nin tamamında önceki gün bir haber vardı. O da Denizli Pamukkale Üniversitesi’nin basın açıklamasıydı.
Pamukkale Üniversitesi, Barış Manço’ya “Fahri Doktora” ünvanı vermiş ve Barış Manço da bunun için Denizli Pamukkale Üniversitesi’ne gelmişti.
Üniversite Barış Manço’nun vefatının 10.yılı dolayısıyla konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Gördüğünüz gazete küpürü “Denizli Gazetesi”nin… Haberi
gercektende 24 ayar bir sanatcıydıı.
bulunmaz kişiliğiyle eşi zor bulunan sanatcılardan biridir.çok sevdiğim,her aşrkısında
içlendiğim ,duygulandığım ve saygıyla andığım ,hayran olduğum bir kişiydi.,
onu çok özlüyorum.
kanlıca mezarlığında bulunan sevgili barış manco,huzur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.:Saruboceq:gani gani rahmet eylesin rabbim.
güllerdiyerim canım benim çok öpüyorum seni, emeklerine sağlık.opuyorumnanaktan
aynen canim iyiler cabuk ölür derler:gitme:kol dügmelerini ne zaman dinlesem aglamak gelir icimden.
of of ne cabuk gittin be baris manco:gitme:
Barış Manço, Türk müziğinin en büyük yapı taşlarından biri. Bugün 5 yaşındaki bir çocuk onun şarkısını söyleyebiliyorsa, işte buna gerçek başarı derim..Ruhu şad olsun.