kızlar ben bu konuya CEPten girersem bi sex sitesine yönlendiriyor muneye söyledim ama sadece sende oluyor heralde dedi cepten giren arkadaş varmı :26: başka konuya girince öyle olmuyordambil.dan giriyorum şimdi sorun yok :26:
adama göre muamele
İşte bunlar hep seks
ahahahhahahakonu bile hissediyomu diyosun
kızlar ben bu konuya CEPten girersem bi sex sitesine yönlendiriyor muneye söyledim ama sadece sende oluyor heralde dedi cepten giren arkadaş varmı :26: başka konuya girince öyle olmuyordambil.dan giriyorum şimdi sorun yok :26:
Vallahi yargılamak istemem şekerim,senin yaşam şekline de saygı duyuyorum ;ama ben mesela Diyanet İşleri Bakanlığı'na yönlendirildim.
Eğlenilcek kız var,evlenilcek kız var.
Ben varım olmadı hiç :))
Vallahi yargılamak istemem şekerim,senin yaşam şekline de saygı duyuyorum ;ama ben mesela Diyanet İşleri Bakanlığı'na yönlendirildim.
ahahha bu süperdi
yok canım bende de öyle bir sorun
koptum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?