yaşlanmak

yaşılıktan değilde,kendime yetmemekten başkasına muhtaç olmaktan korkuyorum.yoksa insanın sadece bedeni yaşlanır ruhu değil..

yaşlandığımızda çevremizde kadir kıymet bilen insanlar olursa ne mutlu bize.

arkadaslar yaslanmaktan niye korkuyosunuzki.zaman o kadar cabuk geciyoki yaslandiginizin farkina bile varamiyosunuz-bir bakmissiniz yas kirk olmus.allah yaslanmaktan degilde elden ayaktan düsürüp kimseye muhtac etmesin.cekenede zor cektirenede zor.önemli olan sagligimizi koruyabilmek bu hayat sartlarinda ne kadar koruyabilirsek.herseyden önce allah herbirimize hayirli evlatlar ve evlatlarimiza hayirli nasipler versin.

yaşlanmaktan asla korkmam sadece yaşlandığımda elden ayaktan düşmekten,sevdiklerimin benden uzaklaşmasından korkarım

Yaşlılık hayatın en zor evresi.Sağlık durumu, hayatımızı kimlerle paylaşıyor olma durumu, gücümüzün azalması vs.
Allahım hayırlı ömür versin,evlatlarımız hayırlı olur inş.
Bende düşünürüm,acaba yaşlılkta ne halde olurum,yanımda kim olur?
Elden ayaktan düşürmesin inş.

Bende artık orta yaş potasında biri olarak yaşlanmaktan değil ama yalnız kalmaktan korkuyorum.Birde ben her zaman Allah'a Allahım gören gözümden,tutan elimden,yürüyen ayağımdan ve konuşan dilimden mahrum koyma diye dua ediyorum.Yani kısaca Allah ne ömür verdiyse kimseye muhtaç etmeden yaşatsın diye herkesi her zaman dua ediyorum. İnşaallah.

Birde her şeyin olgunu tatlı ve doyumsuzdur:lepi:

VALLA korkmuyorum desem yalan olur...
korkuyorum tamam her yaşın guzellıgı var ama yaşarsan var
ya muhtac olursam elden ayaktan dusersem
yatalak olursam aklı dengem bozulursa
kımse yuzune bakmazsa HALIN NICE OLUR
ıste bunlar korkutuyor benı ALLAH KIMSEYI DUSURMESIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…