merhaba bir uzman doktora piskoloğa götür derim ciddi bir sorun...Allah yardımcın olsun arkadaşım...
Canim kesinlikle ihmal etmeden cocuk psikologuna gotur sanirim durum ciddi 3 aydir devam etmesi basit bisey olmadigini gosteriyor.:teselli:
Galiba amcasi ve amcasinin sevgilisi cocugun yaninda iliskiye girdiler ve cocukta bundan etkilendi.
Olumlu haberlerini beklerim.
Canim, bunu tahmin etmek pekte güc degil. 3 yasindaki cocuk ne görürse onu uygular...Amcasi ve kizarkadasi yasi ufak diye onun yaninda sevismislerse..bebeginde o manzara kafasina öyle bir yerlesmis ki, her bos zamaninda bu hareketleri yapiyor demekki...Oglunu uzun zaman yalniz birakmamaya calis ve oyalanacak birseyler yapin beraber...
Insallah, yakin zamanda hafizasindan silinir gördügü görüntü...
Ya da diyorum..TV`de sizlerin olmadiginiz bir an bir görüntü mü gördü acaba...Almanya`da belli bir saatten sonra, TV`ler cocuklar icin hic uygun olmuyorda...
Dedigim gibi, kafasini mesgul edecek oyunlar oyna...Mesela;puzzle, memory...vs gibi
bunu bebişin yanında yapmaları hiç hoş deil çok kısdım(((
çocuk kaç yaşında olursa olsun yanında konuşmalara davranışlara hareketlere dikkat edilmeli...amcası ve kız arkadaşı çok düşüncesizmiş(((
bir uzmana danışmanı tavsiye ederim..
hemen onların günahını almayalım cocuklar o yasta cinsellikle tanısıyorlar zaten ister inanın ister inanmayın benim de kuzenim kısa kollu giysem bile gelir oksar beni sürtünür falan yanlıslıkla da olsa kesfedip zevk alırlarsa yapmaya dewam ediyorlar bu bir gercek zamanla unutacaktır
a.s.Bence devam ederse bir uzmana danışmakta fayda var:1no2:arkadaşın çocuğuda benzer bir olay yaşamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?