Yasin-i Şerif Okuyoruz..

canım senin daha çok dua etmen gerek sakın bırakma her akşam yasin oku tespih çek ve düşmemesi için dualar var onları oku
ayyy zaten bızım ıcın cok zor olan bı surec bu duadan eksık olamam bız normAL DIILIZ rabbım bıdaha yasatmasın

şifa olsun canım dikkat et aman azmasın yat dinlen elma üzüm ye

şifa olsun canım dikkat et aman azmasın yat dinlen elma üzüm ye
ıyı hıssedıom atesım falan kalmadı da ıste bı burnum rahatsız edıo benı sprey sıkacam bırazdan benım hamıleıkte hemen burnum tıkanıo hep suruyo gecen yıl hamıleyken kullanıodum sımdı eger devam ederse gebelık dra yazdırcam yıne

ınsallah canım evde tek basına da vakıt gecmıo ev dagınık ama esım çıkarken tek bı yerı topladıgını görmuycem deı yatıom valla :)
eşin haklı canım boşver yat dinlen tam şu sıralar yerleşiyo zaten rapor alman çok iyi olmuş 4 gün evdesin..

sğl canım yapmaya çalışcam işten geç dönüyorum eve hep o sorun çalışan evlilerin derdi

sğl canım yapmaya çalışcam işten geç dönüyorum eve hep o sorun çalışan evlilerin derdi
canım ben de gec cıkıom 6 daa gelıom eve yemek bulaşık çay derken saat 10 da 11 de anca okuyabılıordum sımdı bugun gunduz okuycam yaarım saat 40 dk suruyo basta sonra ezberlıosun hızlı okuyosun 25 dkkada falan bıtıyo

adrenalin çok sevindim..rabbim hayırlı uğurlu etsinsin inş

duası nedir berriemin...bide süre kaç gün adrenalin

kızlarrr yenı topık acalım dıorum lısteyı 1. sayfada guncel turtarız sureklı alıntı yapınca KIMI YAZIO KIMı okumus oluyo yazmamıs oluyoz oraya gelın herkese duyuralım bıde beriremin nıyetıne dıye başlayalım bence debusı dun bıttı bugun başlayalım berıreme

amıjnnn cok sagoll dualarımız kabul oldu sanırım ama deger duzgun yukselecekmı bakalım daha sevınmek ıcın cok erken :)
inş kat kat artacak.kal p atışlarınıda duymayı nasip etsin rabbim.darısı bize olur inş..sendemi ilk bebeğini kaybetmiştin adrenalin...yeni topik bana uyar..okunanları yine renkli gösterelim..daha düzenli ilerler en azından ilk sayfada takip kolay olur

ben ılk ve ıkıncı bebegımı kaybettım cnm ılkı 16 ıkıncı 23 haftalıktı rahım ağzı yetmezlıgım var bunda da olacak serklaj yapılacak hep yatıcam bol bol dua edıcem dusmesın dıye

ben ılk ve ıkıncı bebegımı kaybettım cnm ılkı 16 ıkıncı 23 haftalıktı rahım ağzı yetmezlıgım var bunda da olacak serklaj yapılacak hep yatıcam bol bol dua edıcem dusmesın dıye
Rabbim korusun sizi..bende kaybettim ilk bebeğimi ağustosta..kalbi durmuştu benimkinin..serklaj dediğin rahim ağzının dikilmesiyse halamın kızı yaptırmıştı çok şükür bir evladı var..bol bol yat ayakların havada...

ewet serklaj dedıgım o benım ıkıncı de vardı ama gec kalmıstı 17. haftada atıldı rahım agzı bıtmıstı nerdeyse ben de oyle ayakları dıkıp yatıcam ınsallah bu sefer alıcaz kucagımıza

sen pıhtılaşma ve kromozom testlerını yaptır kaç haftalıkken durmustu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…