yaşıma göre parfüm :):):)???

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
Kızlar ben liseye gidiyorumm..ve yaşıma göre bir parfüm arıyorum genellikle şekerli kokuları sewiyorum birazda sexy olsun:) önerebileceğiniz parfümler var mı???kaydirigubbakcemile2

britney spears fantasy, ve escada sexy graffity ikiside yasına uygun sekerli parfümler şekerimzemuszemus

coco ama matmazel olanını kullanıyor arkadaşım senden az daha büyüktür ben de allure kullanıyorum mesela ama bunlar biraz ağır mı kaçar bilmiyorum.chanel hayranıyım ben.
burberry de güzel hemen hemen herkeste var ama herkes bi ara kullanmıştır :)

Chanel kullananlara tekrar hatirlatiyorum: Chance ile Coco Mademoiselle gencler icin onun disindakiler, ozellikle Allure daha ileriki yastaki kadinlar icin.
Ayni sekilde Dior da Chanel gibi gencleri hedef alan Miss Dior Cherie leri cikardi.

Ben sevmesem de gencler icin yine Vera Wang dan Princess var. Ya da Nina Ricci den Nina var..

Ahh, bunlari az once baska bir yere yazdim galiba : )

Sevgiler herkese

benim için yazmışsınız diğer bölümde :)
ben arkadaşımda duyup çok beğenince gidip aldım allure u tabi sonradan ağır geldi ama neyse bitirince daha hafif bişeyler bakacağım tavsiyeleriniz üzerine:)

Seninle yaşıt bi kuzenim war cnm escada collection kullanıyo bnce yaşına uygun vee güzel bi koku. dersaneye gittiğinde bütün erkekler parfümünün adını sormş çok beğenilmiş anlaşılan, onu kullanablrsn.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…